Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Tweede seizoen OldStars sc Heerenveen

Gepubliceerd op 9 februari 2015 13:10

OldStars is het samenwerkingsverband van sc Heerenveen, het Nationaal Ouderenfonds, de Eredivisie en de VriendenLoterij. Het project is bedoeld om 60-plussers in beweging te houden. Inmiddels is één seizoen succesvol afgesloten waarbij de deelnemers zeer tevreden waren over de trainers en de helft van de deelnemers vond dat hun fitheid verbeterd was!

Old Stars

Het tweede seizoen van OldStars is weer gestart op woensdag 4 februari. Vanaf nu zullen de OldStars van sc Heerenveen zich weer 20 weken op de woensdagochtend in het zweet werken op het voetbalveld. Inmiddels zijn alweer 18 deelnemers begonnen maar is er nog steeds ruimte voor 12 nieuwe OldStars!

De ochtend start weer als vanouds met een lekkere kop koffie, een krantje en een gezellig praatje. Dan is het tijd om het trainingstenue aan te doen en te starten met de eerste metingen. Zo kan gekeken worden of de trainingen na 20 weken ook effect hebben gehad.

De eerste ‘walking footbal’ training begint in ieder geval goed onder leiding van Maarten de Jong! Na de warming-up worden er partijtjes gespeeld en diverse oefeningen gedaan. Met een voldaan gevoel stappen de OldStars onder de douche, waarna gastheer Eldert hen opwacht met een heerlijke kop koffie of thee. Er wordt al druk gespeculeerd over het volgende landelijke toernooi wat er aan zit te komen eind maart, maar ook de lopende zaken in het eredivisievoetbal blijven niet onbesproken.

Het was weer een sportieve en gezellige eerste training, op naar volgende week!

Wilt u ook meedoen met de OldStars en elke woensdagochtend meetrainen? U kunt zich nog opgeven via www.ouderenfonds.nl

Old Stars
Old Stars