Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Sportief Partnership

sc Heerenveen vindt het belangrijk dat het goed gaat met de voetbalverenigingen in de regio. Niet alleen omdat de spelers van de toekomst hier opgroeien, maar ook omdat veel van onze eigen supporters hier actief zijn.
 
Daarom maakt de club zich sterk om amateurclubs hierbij te helpen. Onder de vlag van het Sportief Partnership werkt sc Heerenveen intensief samen met deze verenigingen. Want samen winnen we meer!

Handige kapstok

Het Sportief Partnership dient als een handige kapstok voor bestuurders van amateurclubs. Zij kunnen hier van alles aan ophangen voor de ontwikkeling van hun eigen vereniging:
 
- Ondersteuning voor vrijwilligers
- leuke voetbalactiviteiten
- aantrekkelijke acties voor de clubpot

Clinic

Amateurbox

sc Heerenveen organiseert bij iedere thuiswedstrijd bijeenkomsten voor vrijwilligers van alle partnerclubs. Iedere keer voor een andere doelgroep, zodat het kader van de verenigingen in de hele breedte ondersteund wordt.

Verenigingen zijn in grote lijnen allemaal met hetzelfde bezig. Dit biedt dus veel kansen om elkaar te helpen. Als een vereniging ergens tegenaan loopt of een vraag heeft, dan is er altijd wel een andere partnerclub met een handige tip of oplossing.

Amateurbox_8 feb 2020

Een leuke en leerzame training voor iedereen

Voor de toekomst van ons voetbal is het belangrijk dat alle jeugdspelers uit de regio leuke en leerzame trainingen krijgen. Daarom krijgen partnerclubs de beschikking over het voetbalplatform van VTON (met handige trainersapp), als onderdeel van het Sportief Partnership.