sc Heerenveen - AZ
25 januari, 18:30 uur
Koop nu kaarten »
Er zijn nog kaarten beschikbaar!
×

Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Sportief Partnership

Amateurclubs hebben de mogelijkheid een samenwerking aan te gaan met sc Heerenveen waarin kennisdeling, binding en beleving centraal staan. sc Heerenveen biedt met medewerking van betrokken sponsors door middel van het Sportief Partnership een platform en de mogelijkheid de betreffende amateurclub op alle facetten de optimaliseren.

Kennisdeling

Tijdens themabijeenkomsten voor Sportief Partners worden relevante onderwerpen besproken die betrekking hebben op alle aspecten van amateurclubs. Door middel van een Workshop ‘Train de trainer’ en een Master Class van het Technisch kader van sc Heerenveen, worden handvaten geboden om het niveau van de trainers te verhogen. Daarnaast komt de inrichting van het jeugdbeleid aan bod en wordt er voor 80 jeugdleden een Voetbalclinic georganiseerd. Naast de voetbalgerelateerde onderwerpen wordt er aandacht besteed aan het financieel gezond blijven van de amateurclub. Ook kunnen Sportief Partners gebruik maken van het Sponsorbeheer-systeem van Bundll wat ondersteuning biedt bij het online beheren van alle sponsorzaken.

Clinic

Binding

Het werven en binden van leden is van belang voor de continuïteit van de amateurclub. Bij vrijwilligers komt nog een derde aspect aan de orde; de beloning van de inzet en het werk wat zij verrichten. Door middel van twee business seats, vijf seizoenkaarten en de mogelijkheid om aan betrokkenen van de amateurclub voordelig toegangskaarten voor thuiswedstrijden van sc Heerenveen te verkopen, worden leden en vrijwilligers geactiveerd iets bij te dragen (zie terugverdienmodel).

Sfeer

Beleving

sc Heerenveen biedt leden, vrijwilligers en sponsors een unieke beleving door de club eens van dichtbij te bekijken. Sportief Partners kunnen gebruik maken van speciale regelingen betreffende het bezoeken van thuiswedstrijden, het deelnemen aan de Abe Lenstra Stadiontour en het lid worden van de fanclubs tot en met zeventien jaar (Junior Heroes en Feanatics).

Stadiontour