sc Heerenveen - PSV
16 februari, 19:45 uur
Koop nu kaarten »
Er zijn nog kaarten beschikbaar!
×

Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen
C.V.V.O.

Sportief partnership

sc Heerenveen wil de banden met amateurclubs aanhalen. De amateurtak is een belangrijke pijler voor het profvoetbal en niet alleen vanwege de aanvoer van jong talent. Een groot gedeelte van de Feanfans is verbonden met het amateurvoetbal. Onder de naam ‘Sportief Partnership’ is sc Heerenveen een initiatief gestart waarmee zowel profclub als amateurverenigingen hun voordeel kunnen doen.

Het Sportief Partnership is bedoeld voor alle geledingen van amateurverenigingen; van vrijwilligers, leden, sponsoren, bestuur tot technisch kader. Het Sportief Partnership biedt vele voordelen. Kennis, binding en beleving zijn de kernwoorden.

Sportief Partner C.V.V.O.


Het Partnership tussen CVVO en sc Heerenveen is een echte win-win en in 2015 gestart.


Door het versterken van de onderlinge band kunnen we elkaar beter helpen. Dit begint bij het stimuleren van de contacten. sc Heerenveen geeft met dit partnership aan CVVO de mogelijkheid om zowel sponsors, leden, donateurs, vrijwilligers etc. (vaker) kennis te laten maken met de sfeer van wedstrijden op het hoogste niveau in Nederland. Bestuurders en (jeugd-)leiders krijgen een kijkje in de keuken van een professionele club en sc Heerenveen laat onze spelers met behulp van “clinics” proeven aan het plezier van voetbal.

Samen op naar de TOP zo worden we er beide beter van !!