Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Lifestyle en Maatschappij programma

Binnen de jeugdopleiding worden spelers niet alleen opgeleid tot profvoetballers, ze worden middels het ’Lifestyle en Maatschappij programma’ ook voorbereid op hun maatschappelijke (voorbeeld)rol en een toekomst buiten het voetbal.
 
Uiteraard is de doelstelling van de jeugdopleiding om jeugdspelers te ontwikkelen tot profvoetballer. Maar we willen onze jeugd meer meegeven dan alleen voetbalvaardigheden. Door het Lifestyle en Maatschappij programma willen wij jeugdspelers vaardigheden meegeven waarmee ze in de maatschappij kunnen slagen. Tevens maken we de spelers, die het eerste halen, bewust van hun voorbeeldfunctie als profvoetballer.

Binnen onze opleiding worden allerlei workshops aangeboden waarin spelers met diverse maatschappelijke aspecten worden geconfronteerd, zoals financiën, gezondheid en omgaan met tegenslagen. Maar ook door bezoeken te brengen aan goede doelen of andere instellingen.

sc Heerenveen is een club met een hechte, eigen cultuur. Het past bij ons als club om jeugdspelers zo breed mogelijk te ontwikkelen. Door het Lifestyle en Maatschappij programma ontwikkelen jeugdspelers normen en waarden, waar zij hun leven lang profijt van hebben.