Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

VriendenLoterij organiseert Meet & Greet bij sc Heerenveen

Gepubliceerd op 22 februari 2017 16:55
VriendenLoterij organiseert Meet & Greet bij sc Heerenveen

Eén keer per jaar kunnen deelnemers van de VriendenLoterij een unieke prijs winnen. Een prijs die de deelnemers de kans geeft gezamenlijk met de selectie van sc Heerenveen te lunchen. Zo hebben achtenveertig deelnemers op dinsdag 21 februari met de selectie en technische staf een hapje gegeten.

21022017223810_FPH7426

Tijdens de inloop wordt al snel duidelijk dat de winnaars niet kunnen wachten om de spelers te ontmoeten. Maar voordat de ontmoeting plaatsvindt, krijgen de enthousiaste fans een uitgebreide rondleiding door het Abe Lenstra stadion. ‘Goed opletten, want de informatie die hier gedeeld wordt kan straks van toepassing zijn bij de quiz’, aldus de rondleiders. Eenmaal gearriveerd bij het restaurant zien de deelnemers dat op alle tafels een naamkaartje is gepresenteerd. Doke Schmidt, Joost van Aken en Jeremiah St. Juste zijn onder andere namen die zichtbaar zijn.

De deelnemers zoeken fanatiek een plekje aan tafel bij hun favoriete speler. Langzaam druppelen vervolgens ook de spelers binnen en schudden de hand van de, met de mond open gevallen, Fans. ‘Fijn dat jullie er zijn en onze club bezoeken! Eetsmakelijk allemaal’, zegt trainer Jurgen Streppel. Al snel genieten alle deelnemers van het goed verzorgde buffet. Onder het eten blijft het uiteraard niet stil, dit is immers het moment om leuke vragen te stellen. Verschillende vragen en opmerkingen passeren de revue. ‘Heeft u altijd al keeper willen worden?’. ‘Wil je voor altijd bij sc Heerenveen blijven?’. ‘De volgende pakken we!’ en ´Jammer van die penalty!’.

Het blijft niet alleen bij vragen en opmerkingen. Alle winnaars ontvangen een originele sc Heerenveen-voetbal, die uiteraard gesigneerd worden door spelers en technische staf. Ook is er voldoende tijd voor foto’s. Fanatiek loopt iedereen rond in het restaurant om geen handtekening te missen. Daarnaast kan iedereen zijn of haar fotoalbum uitbreiden met foto’s van spelers en met de groepsfoto die is gemaakt voor de officiële spelersbus.

Om de kennis van de winnaars te toetsen, heeft de club een quiz gemaakt, gericht op de Eredivisie en sc Heerenveen. Vragen als ‘Hoeveel clubs hebben er in totaal in de Eredivisie gespeeld sinds 1956?’, ‘Welke club van de Eredivisie en de Jupiler league samen bestaat het langst?’, ‘Hoe heet het museum van sc Heerenveen?’ en ‘Hoeveel mensen passen er in het Abe Lenstra stadion?’ komen voorbij. Alle vragen worden fanatiek beantwoorden om vervolgens de prijzen in ontvangst te nemen, 2 kaartjes voor de thuiswedstrijd op 3 maart tegen Go Ahead Eagles.

Als afsluiting kunnen alle winnaars een kijkje nemen bij de training op de trainingsvelden van Skoatterwâld. Misschien heeft ook u de volgende keer geluk bij de vriendenloterij en zien we u volgend jaar!

21022017223801_FPH7352
21022017223800_FPH7380