Regio selectie - sc Heerenveen
27 juni, 19:00 uur
Koop nu kaarten »
Ga mee en moedig ons aan!
×

Feansjop

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Wandel mee met ‘Walk On!’

Gepubliceerd op 11 oktober 2012 16:19
Wandel mee met ‘Walk On!’

Zaterdag 13 oktober 2012 organiseert het jonge vrouwennetwerk Linkin’ Ladies de wandeltocht “Walk on!”, een groot wandelevenement in Heerenveen en omgeving. Deze wandeltocht van maar liefst 25 kilometer, staat in het teken van (over)leven met en na de ziekte borstkanker. Het startsein van de tocht wordt gegeven door Lutz Jacobi, Wethouder Buwalda en het vrouwenteam van sc Heerenveen!

Het vrouwenteam van sc Heerenveen heeft zich de afgelopen jaren ingezet voor dit thema. Met de opbrengst van de tocht worden projecten en organisaties ondersteund die zich richten op borstkankeronderzoek en -zorg. Jong en oud, mannen en vrouwen; iedereen is van harte uitgenodigd om deel te nemen aan dit sportieve en gezellige evenement.

De wandelroute start en finisht bij het Abe Lenstra stadion in Heerenveen. De tocht begint om 09:30 uur en loopt door De Knipe, Bontebok, Katlijk en Oranjewoud. Onderweg worden de wandelaars getrakteerd op diverse culturele en muzikale optredens.

U kunt zich op 13 oktober vanaf 8:30 uur nog inschrijven om mee te lopen met de wandeltocht. We maken er met z’n allen weer een fantastische dag van! Voor meer informatie verwijzen wij u door naar de website www.walkonfriesland.nl