Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Ziekenhuis Tjongerschans medisch partner sc Heerenveen

Gepubliceerd op 19 juli 2017 11:08
Ziekenhuis Tjongerschans medisch partner sc Heerenveen

Vandaag hebben sc Heerenveen en ziekenhuis Tjongerschans in het Abe Lenstra stadion een nieuwe overeenkomst getekend, waarmee Tjongerschans officieel medisch partner wordt van sc Heerenveen.

sc Heerenveen en Tjongerschans werken al vele jaren samen rondom de medische ondersteuning van de spelers en op maatschappelijk gebied. Zo is er bijvoorbeeld door het ziekenhuis een reanimatietraining voor sponsors van sc Heerenveen georganiseerd.

Met de ondertekening bevestigen beide partijen dat ze het van belang vinden maatschappelijk betrokken te zijn, met name in de regio. Op medisch gebied wordt de samenwerking geïntensiveerd, zo wordt o.a. de jaarlijkse keuring van de spelersgroep door Tjongerschans gefaciliteerd. Patrick Vink, directeur/bestuurder van Tjongerschans: “Fysiek zijn we al dichtbij de club, zo hebben we sinds enkele jaren operatiekamers bij het stadion. Op termijn willen we onze locatie bij het Abe Lenstra stadion uitbreiden met röntgenapparatuur.”

Luuc Eisenga, algemeen directeur sc Heerenveen: “Dat zou een unieke situatie zijn, spelers kunnen dan zo vanuit de kleedkamer doorlopen naar de onderzoekskamers van het ziekenhuis, onder de zuidtribune van het stadion.”

Beide partijen zijn tevreden met deze hernieuwde samenwerking. Op deze manier kunnen ze elkaar op sportmedisch gebied versterken.

FPH1238