Speciaal tenue tijdelijk verkrijgbaar in online Feanstore

31 juli 2019 16:30

61600a69f8964.jpg

Afgelopen zaterdag trad sc Heerenveen in en tegen Sunderland aan in een speciaal blauw tenue. De kans is groot dat de spelers van sc Heerenveen het blauwe shirt ook dragen bij de seizoenstart tegen Heracles Almelo aanstaande zondag. Vanwege de vele positieve reacties op het shirt, heeft de club besloten het tenue tijdelijk in de (online) verkoop te doen.

Het speciale derde shirt is eenmalig te bestellen via de online Feanstore en is niet te verkrijgen in de Feanstore bij het stadion. Het tenue kan tot en met 1 september 2019 besteld worden.

Nieuwe shirts
De thuis- en uitshirts voor het komende seizoen zullen binnenkort worden gepresenteerd. Deze kunnen worden aangeschaft met het KiKa-logo voorop, maar supporters kunnen er ook voor kiezen om het sponsorvlak leeg te laten en in een later stadium het shirt gratis laten voorzien van een opdruk met de nieuwe hoofdsponsor.

sc Heerenveen verwacht binnenkort te kunnen communiceren vanaf wanneer de nieuwe shirts verkrijgbaar zijn. Houd voor de exacte datum onze website en social mediakanalen in de gaten.