Jubileumboek verschijnt vrijdag (in de Feanstore)

08 juli 2020 15:50

Het jubileumboek 100 jaar vv & sc Heerenveen wordt vrijdagmiddag gepresenteerd. De presentatie vindt plaats in het Abe Lenstra stadion, waarvoor vanwege het coronavirus alleen direct betrokkenen zijn uitgenodigd. Vanaf 17.00 uur ligt het vuistdikke naslagwerk ook in de Feanstore, zodat supporters het kunnen kopen of – voor degenen die het boek hebben besteld – ophalen.

63729dab85905.jpg

Het liefst hadden sc Heerenveen en uitgeverij Kick Uitgevers het jubileumboek groots gepresenteerd. Helaas kon dat plan vanwege de coronavoorschriften niet doorgaan. Om die reden zijn alleen direct betrokkenen bij de presentatie aanwezig, zoals de directies van beide organisaties, de auteurs, een aantal oud-spelers en diverse media. Heb jij het jubileumboek nog niet besteld? Klik dan hier.

In de Feanstore
Het jubileumboek ligt vanaf vrijdagmiddag ook in de Feanstore. De clubwinkel is vanwege de lancering deze dag langer geopend. Van 17.00 tot 20.00 uur ben je van harte welkom om het boek te kopen of – voor de bestellers – op te halen. Neem in geval van ophalen de e-mail of brief mee met daarop het ordernummer.

Heb je het jubileumboek besteld, maar ben je vrijdag verhinderd om het boek op te halen? Kom dan op een ander moment langs. De actuele openingstijden van de Feanstore vind je hier.

Naast ophalen is en was thuisbezorgen ook een optie bij het bestellen van het jubileumboek. In de loop van volgende week wordt het boek (eventueel in combinatie met het jubileumshirt) vanuit de Feanstore verzonden naar de mensen die voor de bezorgoptie hebben gekozen.