Line-up

De line-up zit voor het seizoen 2023/2024 vol

Bij een wedstrijd van sc Heerenveen het veld oplopen met je grote idolen. Wie droomt daar nou niet van? Als lid van Junior Heroes (in de leeftijd van 4 t/m 10 jaar) maak je kans op deze onvergetelijke ervaring.

13082022298746 FPH9125

 


Zo werkt het
Je komt samen met je ouder/verzorger naar het stadion op de afgesproken tijd. Vervolgens ontvang je twee toegangskaartjes voor de wedstrijd (één voor jezelf en één voor je ouder/verzorger). Dan ga jij met de begeleiders van sc Heerenveen samen met de andere kinderen naar een omkleed- en oefenruimte.

Je ouder/verzorger gaat alvast naar de tribune, zodat ze niks missen van jouw moment op het veld. Intussen ben jij je aan het omkleden en ga je samen met de andere kinderen oefenen wat er van jou wordt verwacht op het veld.

Als het bijna tijd is, gaan we richting het veld. Vervolgens komt de speler, scheids- of grensrechter naast je staan en neemt je mee het veld op. Na de line-up gaan we omkleden en word je naar de tribune gebracht, zodat je samen met je ouder/verzorger de wedstrijd kunt kijken.

Persoonlijk bericht
Alleen de winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Let op: wanneer je je aanmeldt voor een line-up gaan we ervan uit dat je ook kunt. Wanneer je een uitnodiging ontvangt en je kunt (onverwacht) niet, dan is het niet mogelijk om je plaats te ruilen voor een andere wedstrijd.

 

Veelgestelde vragen

Dat klopt. Wij krijgen heel veel aanmeldingen binnen. Daarom wordt niet iedereen persoonlijk gemaild met een bevestiging van de aanmelding. Deze ontvang je wel meteen in je scherm nadat je het formulier verzonden hebt.

Wij gaan er vanuit dat je kunt als je wordt ingeloot voor een wedstrijd. We raden daarom iedereen aan eerst goed te kijken of je die datum daadwerkelijk beschikbaar bent. Natuurlijk kan er altijd iets tussen komen. We willen je dan vragen dit zo spoedig mogelijk door te geven via juniorheroes@sc-heerenveen.nl. Wij zorgen er dan voor dat de aanmelding geannuleerd wordt.

Voor elke wedstrijd maken wij 3 verschillende lijsten. 1. Leden die nog nooit hebben meegelopen, 2. Leden die alleen bij uitwedstrijden hebben meegelopen of met de arbitrage het veld op mochten 3. Leden die al eens aan de beurt zijn geweest bij een thuiswedstrijd. Uit de eerste lijst loten wij 11 kinderen die mee mogen lopen in de desbetreffende line-up. Mocht die lijst uit minder dan 11 kinderen bestaan, dan loten we kinderen uit de tweede lijst daarbij ect. Wij proberen dit altijd goed bij te houden, maar toch komt het wel eens voor dat een lid meerdere keren mag meelopen. Dit kan verschillende redenen hebben.

Als hij/zij nog steeds lid is van de Junior Heroes en in de leeftijd van 4 t/m 10 jaar dan mag je hem/haar altijd nogmaals opgeven.

Dat kan kloppen. Onze Kidspartners mogen namelijk ook line-ups invullen. Zij mogen zelf weten welke kinderen ze hiervoor uitnodigingen. Zij kunnen er bijvoorbeeld voor kiezen om dit weg te zetten met een prijsvraag die voor iedereen toegankelijk is, maar mogen ook kinderen van hun eigen personeel uitnodigen.

De meeste kansen om ingeloot te worden heb je bij uitwedstrijden bij ‘mindere grote’ tegenstanders. Spelen we uit tegen bijvoorbeeld Ajax, FC Groningen, PSV, Feyenoord of Cambuur dan krijgen wij een paar 100 aanmeldingen. Maar bij een uitwedstrijd naar RKC of N.E.C. liggen de aanmeldingen vaak onder de 100. De kans dat je bij zo’n wedstrijd wordt ingeloot is dus veel groter. Ook voor thuiswedstrijden krijgen we vaak veel aanmeldingen.

Onder arbitrage verstaan wij de scheidsrechter en de grensrechters. Voor elke thuiswedstrijd worden er drie kinderen ingeloot die met de arbitrage mee mogen lopen.

Bij deze wedstrijden is de line-up al ingevuld door een van onze Kidspartners.

Bij twee wedstrijden wordt de line-up geheel anders ingevuld. Zo geven wij iedereen seizoen Stichting Down Syndroom Kern Friesland de mogelijkheid om een line-up in te vullen. Bij die wedstrijden mogen 25 kinderen met het down syndroom meelopen in de line-up.

Uiteraard mag u hem/haar aanmelden voor de line-up. Mocht u dit liever vooraf met ons willen bespreken dan kunt u altijd contact met ons opnemen via juniorheroes@sc-heerenveen.nl of 0513-612160.

Kidsclubpartners

Kidsclubvrienden