Foppe Fonds en KiKa

Het Foppe Fonds en de Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) zijn onlosmakelijk verbonden aan sc Heerenveen. Met deze goede doelen heeft de club een hechte samenwerking opgebouwd. Het Foppe Fonds en KiKa maken gebruik van de faciliteiten van de club om de naamsbekendheid te vergroten. Daarnaast kunnen voor wedstrijden arrangementen worden afgenomen, waarmee beide goede doelen direct worden gesteund.

Foppe Fonds
Het Foppe Fonds zet zich in voor jongeren voor wie sporten niet vanzelfsprekend is, vanwege hun lichamelijke of verstandelijke beperking of omdat ouders door financiële omstandigheden hun kind niet kunnen laten sporten. Door te sporten of te spelen krijgen kinderen en jongeren energie en levenslust. Door het geven van een bijdrage kan het Foppe Fonds ervoor zorgen dat ze weer stralen en plezier hebben. Zelfs als het allemaal even niet gemakkelijk is: een kind hoort te spelen. (Bron: foppefonds.nl)

KiKa
Jaarlijks krijgen ruim 600 kinderen in Nederland kanker. Van hen geneest op dit moment 81%. Dat moet en dat kán beter. Het doel van KiKa is om dit percentage te verhogen naar 100%. KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Daarnaast richt KiKa zich op het geven van voorlichting over kinderkanker. (Bron: kika.nl)

Arrangementen


Als groep of organisatie bij een wedstrijd van sc Heerenveen het Foppe Fonds of KiKa een warm pompeblêdhert toedragen? Dat kan. Hoe? Door als elftal (jij en nog tien vrienden, collega's of relaties) een arrangement af te nemen van een van beide goede doelen.

Het Abe Lenstra stadion kent op de oosttribune elf witte stoelen (de kleur van het Foppe Fonds) en aan de westzijde elf oranje zitplekken (KiKa). De witte en oranje stoelen worden per elftal per wedstrijd verkocht. De opbrengst gaat volledig naar het Foppe Fonds, dan wel KiKa.

Foppe Fonds-arrangement

 • 11 kuipstoelen in vak 21 van het Abe Lenstra stadion
 • 6 parkeerkaarten voor P6
 • Gereserveerde tafel in de Rode Zaal
 • Koffie en thee bij ontvangst
 • Per stoel 3 consumptiemunten voor dranken (anders dan koffie of thee)
 • Consumptie in de rust en na afloop van de wedstrijd
Foppe Fonds
16052021275093 DSC 6386

KiKa-arrangement

 • 11 luxe businessseats op het logebalkon (derde etage) aan de westzijde van het Abe Lenstra stadion
 • 6 parkeerkaarten voor P1 Groen
 • Eén uur voor, tijdens de rust en 45 na de wedstrijd gratis dranken (niet tijdens de wedstrijd)
 • Een KiKa-sjaal per stoel
 • Optioneel: lunch of diner 2 uur voor de wedstrijd (tegen meerprijs)

Bent u geïnteresseerd in het afnemen van het Foppe Fonds- of KiKa-arrangement? Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact met u op: