Clubkaart

Clubkaart

Voor de meeste duels heb je een clubkaart van sc Heerenveen nodig om één of meerdere wedstrijdtickets te kunnen kopen. Het aanvragen van een clubkaart kost tien euro en kan online. Deze zal direct zichtbaar zijn in jouw 'Mijn Heerenveen-omgeving', waardoor je meteen tickets kunt bestellen voor thuisduels die op dat moment in de verkoop zijn.


Kortingsvoucher bij aankoop van je clubkaart

Na aankoop van de clubkaart krijg je binnen 24 uur een e-mail met daarin de nodige informatie en een kortingscode van tien euro, waardoor jij je clubkaart al meteen terugverdiend hebt. Let op: deze kortingscode is gedurende het lopende voetbalseizoen te gebruiken. Bij uitwedstrijden, thuisduels tegen Ajax en Feyenoord én bekerwedstrijden vanaf de achtste finale is de kortingscode niet te verzilveren. 

Vrije verkoop

Bij een aantal wedstrijden per seizoen geldt vrije verkoop. Dit betekent dat je geen seizoen- of clubkaart nodig hebt om toegangstickets te kopen voor een thuisduel. Een 'Mijn Heerenveen-account' is voldoende. Heb je zo'n account, dan kun je voor deze vrije verkoop-wedstrijden zoveel kaarten bestellen als je wilt. Let op: sc Heerenveen heeft het recht om de seizoen- en clubkaartverplichting te allen tijde te wijzigen.

Losse kaartprijzen

Tribune Normaal tarief* Tot en met 11 jaar* Tot en met 21 jaar* 65-plus*
Hoek en staanplaats Noord € 19 € 10 € 14 € 17
Zuid en zitplaats Noord € 21 € 11 € 15 € 18
Oost (vakken 18, 19, 20, 21) € 29 € 15 € 19 € 24
Oost (16, 17, 22, 23) en West (1, 2, 7, 8) € 28 € 14 € 19 € 23
Rolstoel € 18 € 9 € 12 € 15


* Bovenstaande prijzen gelden bij reguliere wedstrijden. Dit zijn alle competitieduels met uitzondering van Ajax-, PSV- en Feyenoord-. Bij deze wedstrijden geldt een toeslag van 6 euro per ticket