Clubkaart

Voor de meeste duels heb je een clubkaart van sc Heerenveen nodig om één of meerdere wedstrijdtickets te kunnen kopen. Het aanvragen van een clubkaart is kosteloos en kan online. 

De clubkaart biedt geen toegang tot het stadion, maar geeft je het recht om één of meerdere kaarten te kopen voor een thuiswedstrijd van sc Heerenveen waarbij een clubkaartverplichting geldt. Het aantal kaarten dat je kunt kopen, hangt af van de tegenstander en het veiligheidsrisico. De aantallen worden per thuisduel vermeld op de website.

Vanaf het seizoen 2024/2025 moet een kopie van een legitimatiebewijs toegevoegd worden bij de clubkaartaanvraag. Dit is om te verifiëren dat de gegevens van de persoon en de gegevens voor de clubkaart overeenkomen. Na controle wordt de kopie van het legitimatiebewijs meteen verwijderd.

Waar het in de voorgaande seizoenen meteen mogelijk was om toegangskaarten te kopen na het aanvragen van een clubkaart, gaat de club nu dus eerst controleren of alle gegevens juist ingevuld zijn. Is dat het geval, dan krijg je een bevestigingsmail. Vanaf dat moment is het mogelijk om toegangskaarten te bestellen. Let op: Je mag maar bij één club een club- of seizoenkaart hebben.

Vrije verkoop

Bij een aantal wedstrijden per seizoen geldt vrije verkoop. Dit betekent dat je geen seizoen- of clubkaart nodig hebt om toegangstickets te kopen voor een thuisduel. Een 'Mijn Heerenveen-account' is voldoende. Heb je zo'n account, dan kun je voor deze vrije verkoop-wedstrijden zoveel kaarten bestellen als je wilt. Let op: sc Heerenveen heeft het recht om de seizoen- en clubkaartverplichting te allen tijde te wijzigen.