Zakelijke mogelijkheden

Zakelijke mogelijkheden

Succesvolle combinaties. Daar zijn we gek op bij sc Heerenveen. Niet alleen op het veld, maar ook daarbuiten. Met onze relaties bouwen we aan een gezellig, duurzaam en succesvol zakelijk netwerk, een van de grootste businessclubs van Noord-Nederland.

Heeft u een vraag over de zakelijke mogelijkheden bij sc Heerenveen? Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact met u op:

11052010206208 SC0 5653

Businessseats

Wat is er nou fijner dan ontspannen, onderuitgezakt of op het puntje ervan vanuit een luxe stoel de duels van uw favoriete club te bekijken? En dan niet thuis, maar vanaf de mooiste plekken in het Abe Lenstra stadion. Spreek voor, tijdens en na afloop van de wedstrijden in de gezellige businessruimten met mensen die voor u interessant zijn en waarmee u in contact wilt komen.

Met een OSSH-lidmaatschap combineert u het vermakelijke met het zakelijke. Standaard hebben wij vier pakketten die we onze sponsoren en partners aanbieden.

 • Loge West
 • OSSH West
 • De Aftrap
 • Luxe Seizoenkaart

Loges

Bij sc Heerenveen kunt u of uw organisatie (stoelen in) een loge in het Abe Lenstra stadion huren. Ideaal om zakelijke relaties te ontvangen en hen tijdens en rondom een thuiswedstrijd van sc Heerenveen een mooie dag of avond in uw skybox te bieden. De mogelijkheden zijn eindeloos. De spelers bepalen wat er op het veld gebeurt, maar de invulling van de rest van de wedstrijddag is aan u.

Zakenloge
Op het verloop van de wedstrijden hebben u en wij nauwelijks invloed. Het zijn de spelers die het op het veld moeten doen. Maar voor en na het duel bepaalt ú de invulling van de wedstrijddag. Bij sc Heerenveen heeft u de mogelijkheid een zakenloge in het Abe Lenstra stadion te huren. Vele organisaties gingen u al voor en bewaren prettige herinneringen aan het gebruik ervan.

Luxe loge
Naast de zakenloge biedt sc Heerenveen u nog meer opties. Wilt u een groep ontvangen in een luxe ruimte waarbij alles tot in de puntjes geregeld is en er eveneens de mogelijkheid is om met andere gasten te netwerken? Dan is de luxe loge iets voor u.

12112012206218 DSC 7641
01122023315063 DSC 2943 (1)

Exposure

Of u nu lokaal, regionaal, nationaal of internationaal opereert: via sc Heerenveen bereikt u uw doelgroep. De club en het Abe Lenstra stadion zijn nationale topmerken en internationale begrippen. Elke dag wordt er over de club geschreven en gesproken, rijden er tienduizenden automobilisten langs ons stadion en bezoeken duizenden mensen onze website en social mediakanalen.

Kortom, om uw doelgroep te bereiken bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u uw bedrijf promoten, een product of dienst onder de aandacht brengen of juist uw steun aan sc Heerenveen zichtbaar maken? De belangrijkste en populairste opties zetten wij hier voor u op een rij, waarbij we een onderscheid maken tussen wedstrijd en niet-wedstrijd gerelateerd.

 • Ledboarding langs het veld
 • Scorebord
 • Ledboarding A32
 • Reclamezuil A32

Arrangementen

Met een zakelijke overwinning nemen wij geen genoegen, want in het Abe Lenstra stadion combineren we de winst het liefst met aanvallend, hard werkend, fris en dynamisch voetbal. Als u op zoek bent naar nog meer attractiviteit voor, tijdens en na onze duels, vertellen wij u graag meer over onze wedstrijd gerelateerde arrangementen.

Rondom onze thuiswedstrijden kunt u genieten van een aantal arrangementen die wij voor u hebben samengesteld. U kunt kiezen uit een groot en variërend aanbod, zodat u bij een nader te bepalen wedstrijd hét arrangement kunt boeken dat perfect bij uw wens past.

 • Groepsarrangement
 • Sponsordug-out
 • Wedstrijdsponsor
 • Wedstrijdshirt
 • Balsponsor
 • Exposure-arrangement
28102023314917 DSC 7713
OSSH10

Meeting en Events

Tweetal catering biedt verschillende arrangementen en laat deze aansluiten bij uw wensen. Op wedstrijddagen, maar ook daarbuiten is er van alles mogelijk in het Abe Lenstra stadion. Of het nu een borrel met een bitterbal is, een á la carte lunch of diner op hoog niveau. Vanuit elke zaal heb je uitzicht op het sportveld. Een inspirerende omgeving voor een vergadering, training, boekpresentatie, congres of receptie.