Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Wedstrijd party

Een Wedstrijd party! Samen met je vriendjes en vriendinnetje de 1e selectie van sc Heerenveen zien voetballen! Voorafgaand aan de wedstrijd gaan jullie naar de mc Donalds in Heerenveen waar alle kinderen een happy meal krijgen. Vervolgens rijdens jullie naar het stadion waar jullie worden ontvangen in een van de zalen van het Abe Lenstra stadion. Daar nemen jullie plaats op de tribune. En kunnen jullie sc Heerenveen naar de overwinning juichen!

Duur
Een Wedstrijd party duurt 3 uren.

Kosten
De kosten voor het feestje zijn € 20,00 p.p (minimale deelname van 6 personen, exclusief begeleiding, max. 1 begeleider op 4 kinderen). Ben je lid van de Junior Heroes dan krijg je € 2,50 korting p.p. Let op: voor de begeleiding wordt ook € 20,00 in rekening gebracht.

Voor de topwedstrijden (Ajax, Feyenoord, PSV en FC Groningen) komt er een toeslag van €2,50 p.p bij.

Op welke dagen kan dit feestje geboekt worden?
Dit feestje kan, op basis van beschikbaarheid, bij een wedstrijd worden geboekt. Klik op onderstaande link om te zien welke wedstrijden er beschikbaar zijn. 

I.v.m. de maatregelen rondom het Coronavirus en wedstrijden is het op dit moment niet mogelijk om een wedstrijd party te boeken.