Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Adverteren

sc Heerenveen biedt u diverse mogelijkheden tot adverteren in geprinte media. De doelgroep en oplage per medium. sc Heerenveen adviseert u graag.

Business Bulletin

Dit bulletin wordt driemaal per seizoen uitgegeven voor de sponsoren van sc Heerenveen en heeft zodoende een zakelijke insteek. In het Business Bulletin is advertentieruimte beschikbaar en wordt de mogelijkheid geboden een advertorial te plaatsen.

Corner

De Heerenveenkrant Corner is een krant die huis-aan-huis wordt verspreid in het verzorgingsgebied van sc Heerenveen in een oplage van 135.000 stuks. Deze krant wordt viermaal per seizoen op tabloidformaat uitgegeven. In deze krant kan ook uw full colour advertentie staan.

FeanFan magazine

Het FeanFan magazine is een magazine voor de leden van de supportersclub FeanFan en de leden van de Ondernemers Sociëteit Sportclub Heerenveen (OSSH). Daarnaast is het los te koop in onder andere de Feansjop van sc Heerenveen. Het magazine verschijnt zes keer per jaar. Per nummer worden zo'n 4.750 exemplaren uitgegeven.

Pompeblêdsje

It Pompeblêdsje is het programmablad van sc Heerenveen dat iedere thuiswedstrijd wordt uitgegeven. De oplage van It Pompeblêdsje is 100.000 exemplaren per seizoen.