Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Lidmaatschap businessclub

Samen scoren met sc Heerenveen

Relatiebeheer, netwerken, nieuwe contacten opdoen en naamsbekendheid creëren. Voor ondernemers uitermate belangrijk. Wat is er nu leuker dan het nuttige met het aangename te combineren en relaties te trakteren op een mooie voetbalavond bij hét zakelijk platform in Noord-Nederland, sc Heerenveen.

De club staat garant voor een gezellige ambiance waar in een ongedwongen sfeer contacten gelegd en onderhouden kunnen worden. sc Heerenveen is echt een avondje uit.

ossh_loge_west

Het OSSH Loge West pakket biedt u een unieke kans om in het hart van de club te genieten van de wedstrijden. Parkeren voor de deur en u hebt minimaal twee stoelen op de comfortabele loge op de 3e etage van de Westtribune, dichtbij de officiële bestuurstafel van sc Heerenveen. Daarnaast ontvangt u veel extra’s, zoals gratis hapjes en drankjes vanaf 1 uur voor de wedstrijd en koffie en thee. U ontmoet collega-ondernemers en interessante mensen uit het bedrijfsleven in een speciale sfeer, terwijl u ondertussen geniet van wedstrijd van sc Heerenveen, en dat is nooit saai!

U hebt als OSSH-lid toegang tot alle OSSH-ruimtes in het Abe Lenstra stadion, van de Oostzijde tot de Westzijde (2e etage en 3e etage middenzaal). Met de vele OSSH-leden kunt u in een gezellige, informele sfeer en de hoge onderlinge gunfactor erbij zijn. Samen de wedstrijd beleven en zakelijk netwerken! Na afloop van de wedstrijd is er ook volop entertainment in deze unieke voetbalcorner. Kortom, the place to be!

Klik hier voor meer informatie over het sponsorpakket 'OSSH Loge West'.

ossh_logo_oost

Met het OSSH Loge Oost pakket hebt u minimaal twee stoelen op de comfortabele loge van de Oosttribune. Vanaf de loge op de 5e etage hebt u een indrukwekkend uitzicht in het stadion, en beleeft u toch de wedstrijd van ‘dichtbij’. Daarnaast ontvangt u opvallend veel extra’s, waaronder gratis hapjes en drankjes vanaf 1 uur voor de wedstrijd en koffie en thee. U ontmoet interessante mensen uit het bedrijfsleven en collega-ondernemers in een speciale sfeer, terwijl u ondertussen geniet van wedstrijd van sc Heerenveen, en dat is nooit saai!

U hebt als OSSH-lid toegang tot de OSSH-ruimte aan de Oostzijde van het Abe Lenstra stadion en na de wedstrijd ook tot de Westzijde (gehele 2e etage en 3e etage middenzaal). Met de vele OSSH-leden kunt u in een gezellige, informele sfeer en de hoge onderlinge gunfactor erbij zijn. Samen de wedstrijd beleven en zakelijk netwerken! Na afloop van de wedstrijd is er ook volop entertainment in de unieke voetbalcorner (2e etage westzijde). Kortom, the place to be!

Klik hier voor meer informatie over het sponsorpakket 'OSSH Loge Oost'.

ossh

Het lidmaatschap OSSH-westzijde is passend voor elke ondernemer. U ontmoet collega-ondernemers en interessante mensen uit het bedrijfsleven in een speciale sfeer, terwijl u ondertussen geniet van wedstrijden van sc Heerenveen. Met dit OSSH-lidmaatschap heeft u toegang tot de OSSH-ruimtes aan de westzijde van het Abe Lenstra stadion. Samen met uw mede OSSH-leden de wedstrijd beleven en zakelijk netwerken! Na afloop is er volop entertainment in deze unieke ambiance.

Klik hier voor meer informatie over het sponsorpakket 'OSSH'.

deaftrap

Met ‘De Aftrap’ verzekert u zich van een zeer aantrekkelijk geprijsd sponsorpakket. Ideaal voor startende ondernemers, MKB-ers en ZZP-ers. U ontmoet collega-ondernemers en interessante mensen uit het bedrijfsleven in een speciale sfeer, terwijl u ondertussen geniet van de wedstrijden van sc Heerenveen! U profiteert met ‘De Aftrap’ volop van de faciliteiten in het Abe Lenstra stadion aan de oostzijde (4e etage) en hebt na de wedstrijd ook toegang tot de OSSH-ruimte aan de westzijde. Met uw mede OSSH-leden kunt u er in een gezellige, informele sfeer bij zijn. Samen de wedstrijd beleven en zakelijk netwerken!

Klik hier voor meer informatie over het sponsorpakket 'De Aftrap'.

Seniorenconcept_OSSH

Al jaren mag sc Heerenveen zich gelukkig prijzen met leden binnen de OSSH die soms vele jaren trouwe sponsors zijn van onze club. Daarom introduceert sc Heerenveen komend seizoen iets nieuws: het seniorenconcept. Het seniorenconcept geeft u een unieke mogelijkheid om als OSSH-lid ook na uw maatschappelijke carrière trouw te blijven aan SC Heerenveen. Krijg zelfs tot 50% korting op uw OSSH-lidmaatschap!

Klik hier voor meer informatie over het seniorenconcept