Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen
×
Banner_website_Shirt
×
Banner_website_Shirt

Wedstrijdbezoek in coronatijd (zakelijk)

Op zaterdag 12 september start voor sc Heerenveen de eredivisie met een thuiswedstrijd tegen Willem II. Gelukkig mag er – zoals het nu lijkt – weer een beperkt aantal supporters aanwezig zijn. Op deze pagina vindt u alle informatie over het toewijzen van de beschikbare kaarten, de voorwaarden, de gezondheidscheck en het laatste nieuws over wedstrijdbezoek in coronatijd.

Bij de wedstrijden in coronatijd streven we ernaar – met inachtneming van alle voorschriften – alle zakelijke seizoenkaarthouders tegelijkertijd bij de duels aanwezig te laten zijn. Een van de consequenties is dat in coronatijd geen losse kaartverkoop plaats zal vinden. Om wedstrijdbezoek in coronatijd goed te kunnen regelen, hebben we uw hulp nodig.

Alle zakelijke relaties zijn inmiddels per mail geïnformeerd. In deze mail staat een link naar een webformulier waarin iedere zakelijke relatie de persoonlijke voorkeuren voor de eerste drie thuiswedstrijden van dit seizoen en het oefenduel met PEC Zwolle (op zaterdag 5 september) kan doorgeven. Informatie over de resterende wedstrijden voor de winterstop volgt in een later stadium en is afhankelijk van de ontwikkelingen rondom het coronavirus.

Heeft u geen mail ontvangen? Kijk dan hieronder bij 'Informatie per categorie' en klik op de button die uw zakelijke relatie met sc Heerenveen beschrijft. Heeft u tips en/of suggesties voor de organisatie? Neem dan contact met ons op via uw accountmanager bij sc Heerenveen.

Informatie en vragenlijst per stoeltype

Catering in coronatijd

 • Bij wedstrijden in coronatijd zijn geen dinermogelijkheden voorafgaand aan de duels
 • Het streven is om zoveel mogelijk OSSH-leden in de OSSH-ruimten qua catering te kunnen voorzien
 • Is het maximum aantal personen in een OSSH-ruimte bereikt? Dan wordt u verzocht plaats te nemen op de tribune
 • Het all-in-concept van de nieuwe cateraar Tweetal Belevingscatering is geldig vanaf de eerste thuiswedstrijd van de competitie:
  - 60 minuten voor de wedstrijd
  - 15 minuten in de rust
  - 45 minuten na de wedstrijd (derde helft)
 • Buiten het all-in-concept om, zijn consumpties verkrijgbaar tegen muntprijzen
 • De munten uit het seizoen 2019/2020 zijn te gebruiken tot en met 31 december 2020
 • Mocht u hierover vragen hebben, neem dan contact op met uw accountmanager bij sc Heerenveen

Nieuws en updates

20/09
14/09
11/09
11/09
10/09
07/09
07/09
26/08