sc Heerenveen - ADO Den Haag
22 februari, 19:45 uur
Koop nu kaarten »
Er zijn nog kaarten beschikbaar!
×

Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

LED-boarding

Reclameposities in het LED-boardingsysteem zorgen voor exposure tijdens samenvattingen, live-registraties en overige registraties bij diverse televisie uitzendingen. Met behulp van LED-boarding kunt u uw actuele boodschap communiceren aan het Nederlandse publiek. Bij sc Heerenveen kunt u LED-boarding op verschillende manieren inzetten.

Algemene informatie
De LED-boarding van sc Heerenveen bestaat uit:

  • Hele ring (achter beide doelen en één lange zijde)
  • Lange zijde
  • Korte zijde (achter één van de doelen)

De LED-boarding aan de lange zijde is 113 meter lang, de LED-boarding aan de korte zijde is 65 meter lang. Totaal heeft de hele ring LED-boarding een lengte van 244 meter.

Er zijn verschillende mogelijkheden om LED-boarding af te nemen, namelijk:

  • On-time
  • Timesharing
  • Off-time
  • Bijzondere wedstrijden

On-time
Uitingen die getoond worden tijdens de wedstrijd noemen we on-time uitingen. On-time betekent dat uw uiting tijdens de wedstrijd in beeld kan komen op televisie, wat een waardevolle toevoeging kan zijn voor de communicatie met uw doelgroepen. LED-boarding wordt per minuut afgenomen, het aantal minuten wordt in overleg met sc Heerenveen bepaald.

Timesharing
LED-boarding op basis van timesharing houdt in dat u een hele ring van dit medium deelt met een of twee andere partijen, waarbij de verschillende uitingen naar wens kunnen worden verdeeld over de beschikbare ruimte. Deze hele ring is tijdens een nader te bepalen thuiswedstrijd in de Eredivisie in beeld. Het aantal minuten wordt in overleg met sc Heerenveen bepaald.

Off-time
Voorafgaand aan de thuiswedstrijden in de Eredivisie, in de rust en na afloop van de wedstrijden worden zogenaamde off-time uitingen getoond op de LED-boarding. Een dergelijke uiting is dus gericht op de supporters en sponsoren die in het stadion aanwezig zijn.

Bijzondere wedstrijden
Naast de thuiswedstrijden in de Eredivisie kunt u ook LED-boarding afnemen bij bijzondere wedstrijden zoals: bekerwedstrijden of wedstrijden in de Europa League.

Meer informatie?

Voor meer informatie en prijzen kunt u contact opnemen met één van de accountmanagers van de commerciële afdeling.

LED-boarding
LED-boarding