Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen
Header-JH

Doe mee aan de Junior Heroes-funclinic in de voorjaarsvakantie!

Gepubliceerd op 31 januari 2020 10:37
Doe mee aan de Junior Heroes-funclinic in de voorjaarsvakantie!

Op donderdag 20 februari worden de Junior Heroes-funclinics georganiseerd. Twee uur lang ga jij leuke voetbalspelletjes doen, partij spelen en krijg jij een training. Ben jij tussen de 6 en 12 jaar oud en vind jij voetballen gewoon superleuk om te doen? Zorg er dan voor dat je erbij bent. 

Programma
Na het aanmelden ga je samen met je vader of moeder richting de kleedkamer om je om te kleden en je voetbalschoenen aan te trekken. Vervolgens start de clinic onder leiding van clinictrainer Gerjan van der Hoogen. 
Je gaat tijdens de clinic een aantal voetbalspelletjes doen, je speelt een partij met je nieuwe teamgenoten tegen een van de andere team en je krijgt een training. Na afloop van de Junior Heroes-funclinic ontvang jij een certificaat met je behaalde scores. Om vervolgens weer huiswaarts te keren. Je ouders zijn uiteraard van harte welkom om te blijven kijken hoe jij als een echte prof op het veld staat.

Kies je eigen tijd
Op twee verschillende tijden bieden wij deze Junior Heroes-clinic aan. Je kunt kiezen uit een van onderstaande tijden:

- 09.30 uur tot 11.30 uur = VOL
- 13.00 uur tot 15.00 uur = VOL

Via het aanmeldingsformulier kun je aangeven welke tijd je voorkeur heeft. 

Kosten
Deelnemen aan de Junior Heroes-funclinic kost €16,50. Ben jij lid van de Junior Heroes? Dan kost deelname aan deze clinic €12,50. Ben je nog geen lid maar wil je wel graag profiteren van de korting meld je dan nu aan voor de Junior Heroes of de Feanatics.

Aanmelden
De Junior Heroes-funclincs zitten helemaal vol het is niet meer mogelijk om je aan te melden.