Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Line-up

Ben je Junior Heroes-lid en tussen de 4 en 10 jaar oud? Dan kun je je opgeven als line-up-deelnemer!

Als je kans wilt maken op deelname aan de line-up, kun je dit doen door hiernaast bij "aanmelden" op een van de wedstrijden te klikken. Je kunt je namelijk per wedstrijd opgeven. Uit alle opgaven loten wij de gelukkige line-up-deelnemers (over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd). De winnaars krijgen binnen een paar dagen na het sluiten van de inschrijving persoonlijk bericht.

Junior Heroes-leden die nog nooit hebben meegelopen in een line-up, krijgen voorrang op Junior Heroes-leden die al wel een keer hebben meegelopen.

Als je je opgeeft voor een line-up, gaan wij ervan uit dat je ook aanwezig kunt zijn! Vraag altijd toestemming aan je ouder/verzorger voordat je je opgeeft voor een line-up!

Competitie-thuiswedstrijden

De line-ups bij de meeste competitie-thuiswedstrijden worden ingevuld door onze Partners. De Partners mogen zelf weten hoe zij de line-up-deelnemers selecteren. Dit kan bijvoorbeeld met een prijsvraag of een leuke spaaractie.

Als een Partner een line-up niet invult, komt er natuurlijk wel een oproep op de website te staan en kun je je hier als Junior Heroes-lid voor opgeven!

Meelopen met de arbitrage
Tijdens de line-up loopt ook de arbitrage mee het veld op. Ook met hen lopen kinderen mee.

Als Junior Heroes-lid kun je je wel opgeven om een keer bij een thuiswedstrijd met de arbitrage het veld op te lopen. Per wedstrijd komt een oproep op de website te staan.

sc Heerenveen - Heracles Almelo thuis (19-08-2017)
Overige wedstrijden

Bij de volgende wedstrijden kun je je als Junior Heroes-lid wel opgeven voor deelname aan de line-up:

  • Competitie-uitwedstrijd: Loop met een sc Heerenveen-speler het veld op in het stadion van de tegenstander. Je moet met eigen vervoer naar het stadion van de tegenstander komen.
  • Bekerwedstrijd: Loop met een sc Heerenveen-speler (of een speler van de tegenstander) het veld op in het Abe Lenstra stadion!

Per competitie-uitwedstrijd of beker-wedstrijd komt een oproep op de website te staan. Je kunt je voor deze wedstrijden dus ook alleen opgeven door op de oproep op de website te reageren!

Houd de website goed in de gaten!

Wil je een keer meelopen in de line-up? Houd de website dan heel goed in de gaten en reageer direct als er een oproep op de website komt te staan!

Houd er wel rekening mee dat er natuurlijk heel veel Junior Heroes-leden op zo’n oproep reageren en dat je daarom waarschijnlijk niet direct een plekje in de line-up wint!