Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Maatschappelijk Betrokken

sc Heerenveen is meer dan alleen maar een voetbalclub en wil samen met supporters, sponsors en andere stakeholders haar maatschappelijke betrokkenheid tonen in Heerenveen, haar directe omgeving en de regio Friesland.

Voor bedrijven en maatschappelijke partners biedt sc Heerenveen al een aantal jaren faciliteiten aan, om vanuit hun betrokkenheid maatschappelijk verantwoord ondernemen invulling te geven. Voor het Foppe Fonds en stichting KinderKankervrij (KiKa) kunnen arrangementen tijdens de wedstrijden worden afgenomen. Daarnaast zijn er bedrijven die goederen en/of diensten leveren aan ons gezamenlijk project bij de Voedselbank. Tevens kan een bedrijf zich verbinden aan een maatschappelijk project. Meer informatie over onze maatschappelijke projecten staat onder het tabblad 'Thema’s’ of aan de rechterzijde van de pagina.

sc Heerenveen is als platform de bindende factor en een centrale ontmoetingsplaats waar bedrijven en maatschappelijke instellingen elkaar kunnen vinden. Maatschappelijke instellingen kunnen partner worden van het platform en in een gezamenlijke loge gebruik maken van de diverse faciliteiten, waaronder het bijwonen van wedstrijden, kennisbijeenkomsten en vergaderingen.

sc Heerenveen zet zich in voor duurzame projecten en heeft ervoor gekozen om zich voor langere tijd aan goede doelen en projecten te verbinden. Zo zijn de projecten ‘Oldstars’, ‘Scoren voor Gezondheid’, ‘het Beugelproject’ en ‘Playing for Success’ al een groot succes. Met voorgaande projecten worden veel kwetsbare groepen gesteund.

De stichting KiKa en het Foppe Fonds zijn onlosmakelijk verbonden aan sc Heerenveen. Met beide goede doelen is een langdurige samenwerking opgebouwd, waarbij de faciliteiten van sc Heerenveen gebruikt worden voor meer naamsbekendheid. Dit leidt indirect tot meer inkomsten voor deze goede doelen.

Maatschappelijk jaarverslag seizoen 2019/2020

Wens of verzoek?

Heeft u een wens of verzoek aan sc Heerenveen inzake maatschappelijk verantwoord ondernemen? Klik hier om uw verzoek bij ons kenbaar te maken.

Partners

sc Heerenveen werkt nauw samen met een aantal partners om op maatschappelijk gebied ´iedereen te laten scoren´.

Onze partners zijn: Caparis, Foppe Fonds, Gemeente Heerenveen, KiKa, Sport Fryslân, Sportstad Heerenveen, ziekenhuis Tjongerschans, Friese Poort, Friesland College, MindUp! en Wil.