FeanFit

FeanFit

Om supporters preventief te beschermen voor toekomstige lichaamsklachten en de kans op extra negatieve corona gevolgen, starten Sport Fryslân en sc Heerenveen in de laatste week van maart opnieuw met het project FeanFit. De kern van het project is om supporters aan te zetten tot een gezondere leefstijl via hun interesse in voetbal en hun persoonlijke relatie met sc Heerenveen.

Deelnemers gezocht
Voor de nieuwe aankomende serie van FeanFit is de club opnieuw op zoek naar mannen en vrouwen uit de gemeente Heerenveen tussen de 30 en de 65 jaar die niet voldoende bewegen en een BMI van 27 of hoger hebben. Gedurende 12 wekelijkse sessies, gaat deze groep onder leiding van oud-speler Niklas Tarvajarvi door middel van sporten en bewegen aan de slag met diverse gezondheids- en bewegingsvaardigheden en ideeën die zij kunnen gebruiken om gezonder te leven. De serie zal van 29  maart tot 14 juni 2023 plaatsvinden. Deelname is kosteloos.

Aanmelden FeanFit
Meedoen? Geef je dan snel op! Let op: er zijn voor de eerste serie 20 plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan met onderstaand formulier. Voor eventuele vragen over FeanFit is het mogelijk om contact op te nemen met de maatschappelijke afdeling van de club.