FeanFit

FeanFit, de plek waar gezondheid en voetbal samenkomen! Georganiseerd door Sport Fryslân en sc Heerenveen, combineert FeanFit het beste van twee werelden om onze supporters naar een gezondere en actievere levensstijl te leiden. Dit 12-weekse programma is speciaal ontworpen om te motiveren, te inspireren en te helpen bij het bereiken van persoonlijke gezondheidsdoelen. Samen naar een gezonde leefstijl.

Waarom FeanFit?
Het idee voor FeanFit is ontstaan uit een herkenbare behoefte: het voorkomen van toekomstige lichaamsklachten en het verhogen van de algehele gezondheid van onze supporters. Bij FeanFit wordt de verbondenheid met sc Heerenveen ingezet als sterke motivatie en krachtige drijfveer om positieve leefstijlveranderingen te stimuleren

Coaches: Niklas Tarvajarvi
Niklas Tarvajarvi is oud-speler van sc Heerenveen. Na zijn voetbalcarrière heeft Niklas zich toegewijd aan het promoten van gezondheid en welzijn. Met FeanFit combineert hij zijn passie voor sport met zijn missie om anderen te helpen een gezondere levensstijl te bereiken. Hij gelooft in de kracht van sport als middel om mensen te motiveren en een positieve verandering in hun leven te brengen. Met zijn rijke ervaring in het profvoetbal en diepgaand begrip van fitness en gezondheid, is Niklas een ideale gids voor de FeanFit-reis.

 

Coaches: Martijn Hof
Martijn Hof heeft een indrukwekkende achtergrond bij het Korps Mariniers. Zijn jarenlange ervaring in de meest veeleisende en fysiek uitdagende omgevingen, heeft hem een uniek inzicht gegeven in de kracht van discipline, doorzettingsvermogen en teamwork-eigenschappen. Dat brengt hij nu over bij FeanFit. Hij helpt deelnemers met op maat gemaakte trainingen, past oefeningen aan op het niveau van de deelnemers en biedt voortdurend aanmoediging en ondersteuning op een enthousiaste en energieke manier.

Ervaringen van oud-deelneemster Ushi

Uschi is een uitstekend voorbeeld van hoe toewijding en vastberadenheid tot fantastische resultaten kunnen leiden in het FeanFit programma. In slechts 12 weken tijd is zij maar liefst 8 kilo afgevallen, een prestatie die getuigt van haar toewijding aan een gezondere leefstijl. Ze is het levende bewijs dat FeanFit je de tools kan geven om je gezondheidsdoelen te bereiken, als je bereid bent om de inspanning te leveren.

Ervaringen van oud-deelnemer Kees

Kees is een van die deelnemers die de essentie van FeanFit echt heeft omarmd. Tijdens zijn deelname aan het programma heeft hij niet alleen het sporten herontdekt, maar ook een enorme interesse ontwikkeld in voeding. Het verhaal van Kees is het bewijs dat de inzichten die je tijdens FeanFit opdoet, verder reiken dan de trainingssessies zelf.

Aanmelden is momenteel niet meer mogelijk