FC Twente - sc Heerenveen
29 februari, 20:45 uur
Koop nu kaarten »
Ga mee en moedig ons aan!
×

Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Koop een KiKabeer en steun KiKa!

Gepubliceerd op 19 oktober 2013 08:00
Koop een KiKabeer en steun KiKa!

Rondom het thuisduel van sc Heerenveen tegen Vitesse (zaterdag, 20.45 uur) wordt een speciale actie gehouden ten bate van KiKa. Tijdens het duel kunnen bij diverse verkooppunten in het stadion ‘KiKaberen’ worden gekocht. De opbrengst van de verkoop is uiteraard bestemd voor KiKa.

sc Heerenveen heeft zich ook dit seizoen weer verbonden aan stichting KiKa, Kinderen Kankervrij. KiKa zet zich in voor het vergroten van de overlevingskans van kinderen die worden getroffen door kanker.

kika-rajiv

sc Heerenveen draagt haar steentje bij om de ambitieuze doelstelling van de stichting, de overlevingskans van kinderen met kanker vergroten naar 95% in 2025, te helpen realiseren.

De club stelt daarvoor diverse middelen beschikbaar om de bekendheid van de stichting te vergroten en organiseert verschillende activiteiten om de stichting onder de aandacht te brengen en om geld in te zamelen.

Tijdens de wedstrijd tegen Vitesse zullen er op verschillende punten in het stadion verkooppunten zijn van St. KiKa, waar specifiek wordt ingezet op de verkoop van de KikaBeer. sc Heerenveen hoopt op deze manier weer een bijdrage te leveren aan het goede doel.