Voetbalclinics

Trainingen

sc Heerenveen biedt bij amateurverenigingen in de regio clinics aan voor diverse jeugdelftallen. Kan jouw team ook een training gebruiken? De club werkt met twee doelgroepen: jeugdteams van 7 tot en met 11 jaar en jeugdteams van 12 tot en met 17 jaar. De oefeningen tijdens de trainingen zijn gebaseerd op trainingsvormen die worden gebruikt bij de Akademy van de club.


7 tot en met 11 jaar

Voor de jongere kinderen bestaat de training uit drie verschillende onderdelen: voetbalspellen (zoals snelheidsschieten en flipperbal), techniektraining en partijvormen. De trainingen hebben een duur van vijftig minuten. Omdat er in kleine groepen wordt getraind, krijgt iedereen voldoende tijd en aandacht voor een onderdeel.

12 tot en met 17 jaar
Voor de oudere jeugdteams verzorgt sc Heerenveen een training aangepast op de behoeften van jouw club. Ook deze training duurt vijftig minuten. Voorafgaand zal er contact zijn tussen jouw club en sc Heerenveen over de vormgeving van de training.

Per training geldt een maximum van twintig kinderen. Kosten: prijs op aanvraag

Let op:

  • Minimale afname van twee trainingen op een dag
  • Reiskosten zijn inclusief binnen een straal van 50 kilometer op het vaste land
  • Kosteloos annuleren kan tot 48 uur voor aanvang van de trainingen

Clinics

Funclinic

Een funclinic van sc Heerenveen? Plezier gegarandeerd. De deelnemers volgen een spellencircuit met onder meer snelheidschieten, vakschieten, een partijspel en een training.

De funclinic is vooral bedoeld voor kinderen van 9 tot en met 15 jaar en duurt zo'n twee uren. Het maximum aantal deelnemers tijdens een clinic is tachtig.

Blijvende herinnering
Vergeten zullen de deelnemers de clinic niet, want met een profpaspoortje houden ze hun scores bij: een mooie herinnering voor later.

Voetbalschool1
Voetbalschool2

Professionele training

Trainen als een prof? Dat kan, want met de professionele trainingen die sc Heerenveen aanbiedt, krijgen jeugdspelers trainingsvormen voor de kiezen die worden gebruikt binnen de academie van sc Heerenveen.

Een professionele training is vooral bedoeld voor kinderen van 11 tot en met 17 jaar en duurt zo'n anderhalf uur. Het maximum aantal deelnemers tijdens een training is zestig.

Onderdelen
Tijdens een professionele training komen onder meer de onderdelen passen en trappen, kappen en draaien, een positiespel en een partijspel aan bod.

Boeken

Wil jij dat sc Heerenveen bij jou langskomt? Laat je gegevens hier achter, dan nemen wij contact met je op.