Voetbalclinics

Funclinic

Een funclinic van sc Heerenveen? Plezier gegarandeerd. De deelnemers volgen een spellencircuit met onder meer snelheidschieten, vakschieten, een partijspel en een training.

De funclinic is vooral bedoeld voor kinderen van 9 tot en met 15 jaar en duurt zo'n twee uren. Het maximum aantal deelnemers tijdens een clinic is tachtig.

Blijvende herinnering
Vergeten zullen de deelnemers de clinic niet, want met een profpaspoortje houden ze hun scores bij: een mooie herinnering voor later.

20022020263511 FUNCLINIC FEBR20 FPH 3645
14082020265429 FPH 9159

Professionele training

Trainen als een prof? Dat kan, want met de professionele trainingen die sc Heerenveen aanbiedt, krijgen jeugdspelers trainingsvormen voor de kiezen die worden gebruikt binnen de academie van sc Heerenveen.

Een professionele training is vooral bedoeld voor kinderen van 11 tot en met 17 jaar en duurt zo'n anderhalf uur. Het maximum aantal deelnemers tijdens een training is zestig.

Onderdelen
Tijdens een professionele training komen onder meer de onderdelen passen en trappen, kappen en draaien, een positiespel en een partijspel aan bod.

Boeken

Wil jij dat sc Heerenveen bij jou langskomt om een clinic te geven? Laat je gegevens hier achter, dan nemen wij contact met je op:

Kosten: prijs op aanvraag