Meppel

Deze locatie is vol

Fanatieke jeugdvoetballers van 7 tot 14 jaar uit de regio extra trainingsmomenten bieden, náást hun trainingen en wedstrijden bij de eigen amateurvereniging. Dat is wat sc Heerenveen met de Voetbalschool doet. Zo wil de club in de directe omgeving een duurzame bijdrage leveren aan de ontwikkeling van individueel (voetbal)talent.

Op de Voetbalschool:

  • gaan we met jou werken aan je techniek, inzicht, motoriek, specifieke kwaliteiten, mentaliteit en teamspel
  • krijg je tijdens trainingen veel persoonlijke aandacht en zal er in kleine groepen worden getraind om je te ontwikkelen als voetballer en als mens
  • krijg je training van ervaren/talentvolle en gediplomeerde trainers van regionale verenigingen, die extra opleiding en begeleiding krijgen


Een van de locaties van de Voetbalschool is Meppel. Fanatieke jeugdvoetballers uit de buurt krijgen door zich aan te melden bij de Voetbalschool extra trainingsmomenten. Dit gebeurt op de accommodatie van MSC.

De kosten om mee te doen aan een trainingsmodule van de Voetbalschool bedragen 145 euro p.p. Een module bestaat uit 10 trainingen die op vrijdag gegeven worden van 17.30 tot 18.45 uur. Daarnaast krijgt iedere deelnemer twee kaartjes voor een thuiswedstrijd van sc Heerenveen. De wedstrijd wordt door de club uitgekozen.

Bij voldoende aanmeldingen gaat de Voetbalschool werken met een tweede tijdsblok: van 19.00 tot 20.15 uur.

Training 1 Vrijdag 1 maart
Training 2 Vrijdag 8 maart
Training 3 Vrijdag 15 maart
Training 4 Vrijdag 22 maart
Training 5 Vrijdag 5 april
Training 6 Vrijdag 12 april
Training 7 Vrijdag 19 april
Training 8 Vrijdag 17 mei
Training 9 Vrijdag 24 mei
Training 10 Vrijdag 31 mei