Drachten

Doe jij niets liever dan voetballen? Ben je altijd buiten te vinden met de bal aan je voet? Of houd jij juist de ballen tegen?

sc Heerenveen biedt fanatieke jeugdvoetballers van 7 tot 14 jaar extra trainingsmomenten, naast trainingen en wedstrijden bij hun eigen amateurvereniging. Met echte voetballiefhebbers gaan we aan de slag op de Voetbalschool. Zo wil de club in de directe omgeving een duurzame bijdrage leveren aan de ontwikkeling van individueel (voetbal)talent.

Op de Voetbalschool:

  • gaan we met jou werken aan je techniek, inzicht, motoriek, specifieke kwaliteiten, mentaliteit en teamspel
  • krijg je tijdens trainingen veel persoonlijke aandacht en zal er in kleine groepen worden getraind om je te ontwikkelen als voetballer en als mens
  • krijg je training van ervaren/talentvolle en gediplomeerde trainers van regionale verenigingen, die extra opleiding en begeleiding krijgen

Een van de locaties van de Voetbalschool is Drachten. Fanatieke jeugdvoetballers uit de buurt krijgen door zich aan te melden bij de Voetbalschool extra trainingsmomenten op het sportcomplex van VV Drachten.

De kosten om mee te doen aan een trainingsmodule van de Voetbalschool bedragen 155 euro per persoon. Een module bestaat uit tien trainingen die op vrijdag gegeven worden. Daarnaast krijgt iedere deelnemer twee kaartjes voor een thuiswedstrijd van sc Heerenveen. De wedstrijd wordt door de club uitgekozen.

Er wordt gewerkt met twee tijdsblokken: van 17.00 tot 18.15 uur en van 18.30 tot 19.45 uur.

Training 1 Vrijdag 13 september
Training 2 Vrijdag 20 september
Training 3 Vrijdag 27 september
Training 4 Vrijdag 4 oktober
Training 5 Vrijdag 11 oktober
Training 6 Vrijdag 18 oktober
Training 7 Vrijdag 25 oktober
Training 8 Vrijdag 8 november
Training 9 Vrijdag 15 november
Training 10 Vrijdag 22 november

Schrijf je hier in!