Bolsward

Doe jij niets liever dan voetballen? Ben je altijd buiten te vinden met de bal aan je voet? Of houd jij juist de ballen tegen?

sc Heerenveen biedt fanatieke jeugdvoetballers van 7 tot 14 jaar extra trainingsmomenten, naast trainingen en wedstrijden bij hun eigen amateurvereniging. Met echte voetballiefhebbers gaan we aan de slag op de Voetbalschool. Zo wil de club in de directe omgeving een duurzame bijdrage leveren aan de ontwikkeling van individueel (voetbal)talent.

Op de Voetbalschool:

  • gaan we met jou werken aan je techniek, inzicht, motoriek, specifieke kwaliteiten, mentaliteit en teamspel
  • krijg je tijdens trainingen veel persoonlijke aandacht en zal er in kleine groepen worden getraind om je te ontwikkelen als voetballer en als mens
  • krijg je training van ervaren/talentvolle en gediplomeerde trainers van regionale verenigingen, die extra opleiding en begeleiding krijgen


Een van de locaties van de Voetbalschool, in samenwerking met Voetbalacademie Joure, is Bolsward. Fanatieke jeugdvoetballers uit de buurt krijgen door zich aan te melden bij de Voetbalschool extra trainingsmomenten. 

De kosten om mee te doen aan een trainingsmodule van de Voetbalschool bedragen 145 euro p.p. Een module bestaat uit 10 trainingen die op vrijdag gegeven worden van 17.00 tot 18.15 uur. Daarnaast krijgt iedere deelnemer twee kaartjes voor een thuiswedstrijd van sc Heerenveen. De wedstrijd wordt door de club uitgekozen.