Ticketing

Lege tribunes door coronavirus

Helaas zijn momenteel strenge maatregelen nodig tegen het coronavirus. Een daarvan is dat publiek voorlopig niet welkom is bij sportwedstrijden. Wanneer zich hier ontwikkelingen in voordoen, worden alle seizoen- en clubkaarthouders per mail door sc Heerenveen geïnformeerd. Om voor wedstrijdbezoek in coronatijd in aanmerking te komen, heb je in ieder geval een seizoenkaart nodig. Er vindt geen losse kaartverkoop plaats.

Verlengen of bestellen

Seizoenkaarthouders kunnen hun seizoenkaart verlengen voor het seizoen 2021/2022 (en 2022/2023). Iedere verlenger ontvangt vier codes, waarmee vier 'nieuwe fans' 50 procent korting krijgen op een seizoenkaart. Ook die mogelijkheid is geopend.

Met een kortingscode kan een 'nieuwe fan' (heit, buurman, vriendin, collega, etc.) een seizoenkaart aanschaffen voor de helft van de prijs. Enige voorwaarde: de 'nieuwe fan' had in het seizoen 2020/2021 geen seizoenkaart.

Samen de schouders eronder
Met het aandragen van 'nieuwe fans' door de seizoenkaarthouders gaat sc Heerenveen – zodra het weer kan en mag – voor een vol en kolkend Abe Lenstra stadion. Samen de schouders eronder, nu de continuïteit van de club in coronatijd op het spel staat. Het is tijd om op te staan.