LKQ Fource nieuwe sponsor sc Heerenveen: "De club is een betrokken partner"

11 oktober 2022 15:00

sc Heerenveen heeft met LKQ Fource een nieuwe sponsor in de armen gesloten. Het bedrijf, dat vestigingen in heel Nederland heeft, is blij dat de handtekening gezet is. "Er zijn veel overeenkomsten tussen de kernwaarden van ons en de club", stellen Rick Vogelzang en Rob Weterkamp.

LKQ
Links Rob Weterkamp en rechts Rick Vogelzang

 

"LKQ Fource is een van de meest vooruitstrevende, ondernemende, service gerichte en betrouwbare bedrijven binnen de Automotive branche. Dat komt overeen met het lef en de ambitie die Heerenveen uitstraalt. Daarbij is de club een erg betrokken partner in deze regio", vervolgt Vogelzang. "sc Heerenveen streeft naar een langdurig partnerschap, zoals wij deze ook voor ogen hebben met onze klanten. Onze klanten nemen wij graag mee naar het Abe Lenstra stadion voor een gezellig uitje en een mooie pot voetbal!"

LKQ Fource is leverancier van automaterialen, banden, vloeistoffen en gereedschappen. Daarbij kijkt de club ook naar duurzaamheid. "De toegevoegde waarde van ons bedrijf is dat wij, buiten de dagelijks leveringen aan de werkplaatsen, actief garagebedrijven adviseren en ondersteunen om hun toekomstbestendigheid te optimaliseren. De Automotive branche is volop in beweging, welke onder andere te maken heeft met een grote transitie op het gebied van het terugdringen van de uitstoot van voertuigen", besluit Weterkamp.