sc Heerenveen gaat samenwerken met sportplatform ISR uit Zwolle

26 augustus 2022 13:30

Sinds de oprichting van ISR in 2019 werkt sc Heerenveen al samen met het sportplatform uit Zwolle, maar met ingang van het seizoen 2022/2023 gaan beide partijen ook officieel met elkaar in zee. De samenwerking vindt plaats op het gebied van jeugdscouting en -voetbal.

14072022295976 FPH9765
V.l.n.r.: Jesse Betaze (ISR), Ronny Venema (sc Heerenveen), Mehran Ali Pour Asli (ISR) en Marten van der Kamp (sc Heerenveen).


ISR staat voor International Sports Revolution en werd in 2019 opgericht door Mehran Ali Pour Asli en Jesse Betaze. "Intussen trainen al 130 voetballers van 6 tot en met 21 jaar bij ons. Met ISR willen we een positieve bijdrage leveren aan hun persoonlijke ontwikkeling en de kracht van voetbal inzetten voor maatschappelijke relevantie. Door met sc Heerenveen samen te werken, hopen we de droom van onze spelers te kunnen verwezenlijken: voetballen op het allerhoogste niveau."

Hoofd scouting Marten van der Kamp: "Sinds enkele jaren werken we op een plezierige manier samen met ISR. Onze jeugdteams spelen regelmatig oefenwedstrijden tegen ISR en hun jongere teams nemen deel aan toernooien georganiseerd door de Vooropleiding van sc Heerenveen. De leiding van ISR fungeert daarnaast als tipgever voor de jeugdscouting van sc Heerenveen. We zijn blij dat we met ISR blijven samenwerken."