Batavus keert terug in businessclub-peloton van sc Heerenveen

11 augustus 2023 15:44

Batavus is terug bij sc Heerenveen als co-sponsor. Het bedrijf uit Heerenveen was van 1993 tot en met 1999 hoofdsponsor en daarna nog jarenlang aan de OSSH verbonden. Na een aantal jaar afwezigheid is Batavus terug in het businessclub-peloton. De fietsenfabrikant heeft een handtekening gezet onder een contract van drie jaar.

Batavus


Pieter Jan Rijpstra, Sales Director Accell Western Europe: "We zijn blij dat we weer zijn aangesloten bij de club. Er is nog steeds een hechte band met het verleden en veel mensen bij Batavus zijn nog altijd nauw verbonden met de voetbalclub. Qua positionering sluit het Batavus-merk goed aan bij het DNA en de ambities van sc Heerenveen. Dit is dus een uitstekende match voor beide partijen."

Commercieel manager Martin Koopman is zeer verheugd met de terugkeer van Batavus bij sc Heerenveen. "Batavus en sc Heerenveen zijn vanuit het verleden onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het is daarom ook extra mooi dat beide partijen elkaar nu wederom hebben gevonden middels een langdurige overeenkomst. Het partnerschap biedt niet alleen voordelen voor Batavus en onze club, maar ook voor onze supporters. Daarover zal binnenkort meer nieuws komen."