Houthandel Barkmeijer nieuwe sponsor: "sc Heerenveen timmert aan de weg"

06 juli 2023 09:28

sc Heerenveen mag Houthandel Barkmeijer verwelkomen als nieuwe sponsor. Jan Kempenaar, mede-eigenaar van het bedrijf uit Kollum, is trots dat hij verbonden is aan de Friese Eredivisionist. "Vanaf mijn geboorte ben ik al besmet het voetbalvirus. Toen ik jong was waren mijn vriendjes altijd voor Ajax of Feyenoord. Mijn vader vertelde altijd over Abe Lenstra dus ik was fan van sc Heerenveen. Ik hoop samen met klanten of collega’s veel mooie wedstrijden te zien."

Barkmeijer


Jarenlang zat hij als seizoenkaarthouder in het stadion. Voor het eerst aan de J.H. Kruisstraat, daarna in het nieuwe Abe Lenstra stadion. "Ik was jarenlang seizoenkaarthouder, maar die heb ik op een gegeven moment opgezegd. De aanvangstijden wijzigden en ik had het druk met mijn amateurclub Friese Boys. Het afgelopen jaar bestond Friese Boys 75 jaar en heeft sc Heerenveen veel voor ons betekend. Riemer van der Velde heeft de aftrap gedaan van het jubileumjaar en er werd een wedstrijd tegen oud-sc Heerenveen geregeld."

Door een sponsoravond bij Café De Hossebos in De Westereen werd Kempenaar nog enthousiaster. "Dat heeft me het laatste zetje gegeven om sponsor te worden", aldus de directeur. "Ik zie sc Heerenveen als een provincieclub die goed aan de weg timmert. Houthandel Barkmeijer heeft zijn meeste klanten ook in Friesland zitten. Ik zie tussen het voetbal en bedrijfsleven veel raakvlakken. Om iets te bereiken moet je goed samenwerken en een goed team hebben met gemotiveerde spelers."