sc Heerenveen verwelkomt drie nieuwe sponsoren: "Een mooie kans"

19 september 2023 11:45

sc Heerenveen mag in één keer drie nieuwe sponsoren verwelkomen bij de businessclub. CrossFit Meppel, Warx Personeel en Numan Assurantieadviseurs tekenden gezamenlijk het contract in de perszaal van het Abe Lenstra stadion. "Er deed zich een mooie kans voor om samen te sponsoren. Onze gedeelde hobby is voetbal. Onze zoons spelen samen bij FC Meppel, waardoor wij elkaar hebben leren kennen", vertelt Jarno Schra van Warx.

Numan Warx Crossfit


"Het is natuurlijk prachtig wanneer je het zakelijke kunt combineren met ontspannen samenzijn met gezellige mensen en het kijken naar mooie voetbalwedstrijden. Ik hoop als sponsor op veel mooie wedstrijden, gezelligheid en hopelijk een paar leuke contacten", vervolgt Schra, die wellicht ooit zijn zoon in het eerste elftal van de Friese club ziet spelen.

"Hij speelt sinds een jaar in de vooropleiding van sc Heerenveen. We ervaren de contacten met de club als heel prettig. Met hem zijn we al verschillende keren naar wedstrijden van de club geweest en zo is de betrokkenheid bij de club gegroeid. Toen het lidmaatschap van de businessclub ter sprake kwam, was de knoop dan ook snel doorgehakt."

Numan Assurantieadviseurs wil nog verliefder worden op sc Heerenveen
Ook Numan Assurantieadviseurs is vanaf nu sponsor. "sc Heerenveen is een organisatie met fijne mensen waar je graag wilt komen en bij wilt horen. Daarnaast is het een ideaal uitje om met vaste relaties naar de club te gaan", vertelt Pim Donker.

"Door zelf actief in de amateurvoetballerij te zijn, zijn er veel contacten met mensen binnen sc Heerenveen. Deze contacten hebben ervoor gezorgd dat we sponsor zijn geworden. Naast de plezierige wedstrijdmiddagen dan wel -avonden, hopen wij nog een stuk verliefder te worden op deze fijne club."

CrossFit wordt sponsor door ‘raakvlak’: "Sport verbindt iedereen"
De derde nieuwe sponsor is CrossFit uit Meppel. "Wij zijn sponsor geworden vanwege de gemoedelijke en persoonlijke sfeer. Dat spreekt mij enorm aan. Doe maar normaal en niet uit de hoogte", vertelt eigenaar Sierk Rijkeboer, die vindt dat de club en zijn bedrijf goed bij elkaar passen.

"Sport verbindt iedereen, daar zit een groot raakvlak. En een extra reden om sponsor te worden, is omdat mijn zoon helemaal gek is van sc Heerenveen."