Spelers van sc Heerenveen met nieuwe Batavus-fietsen de weg op

05 september 2023 14:36

Batavus is terug bij sc Heerenveen als co-sponsor en daar profiteren de spelers meteen van mee. De voetballers van de club bezochten onlangs de fabriek van het bedrijf om nieuwe fietsen op te halen. De selectie kan zo op een duurzame én sportieve manier van het stadion naar het trainingsveld en andersom.

30082023312297 DSC 9509


Commercieel manager Martin Koopman: "We hebben een heel mooi partnership gemaakt, Met Batavus en Friesland Lease. Er zijn fietsen beschikbaar gesteld voor alle spelers, zodat ze daarmee naar de training kunnen", legt hij uit. "Wij horen bij elkaar als merken, dus we zijn heel blij dat Batavus sinds kort terug is in de businessclub."

Batavus was van 1993 tot en met 1999 hoofdsponsor en daarna nog jarenlang aan de OSSH verbonden. Na een aantal jaar afwezigheid is Batavus nu dus helemaal terug. Menno Visser van het bedrijf is daar blij mee. "We zijn altijd heel intens verbonden geweest. We zijn een paar jaar uit beeld geweest en vonden het nu weer tijd om aan te sluiten bij de club."

Mirjam Marinus van Friesland Lease is trots dat de drie partijen de handen ineen hebben geslagen voor de fietsen-deal. "Tien jaar geleden was sc Heerenveen de eerste voetbalclub waar spelers op de fiets naar de training gingen. We zijn er super trots op dat wij met deze Friese partijen al zo lang samenwerken."

30082023312264 DSC 9464