‘Tower fan de Jouwer’ verlengt contract in Fryslân

01 september 2023 22:00

sc Heerenveen heeft het contract van Andries Noppert opengebroken en verlengd. De 29-jarige Oranje-international zette vandaag zijn handtekening onder een nieuw contract dat hem tot de zomer van 2027 aan de club verbindt. sc Heerenveen maakte het nieuws vrijdagavond bekend middels een projectie op de Jouster Toer.

Schermafbeelding 2023 09 01 Om 21.41.16


Met het verlengen van de ‘Tower van de Jouwer’ heeft sc Heerenveen een belangrijke slag op de transfermarkt geslagen. Algemeen directeur Ferry de Haan is dan ook ontzettend blij dat Noppert langer in het Abe Lenstra stadion te bewonderen is. “Wat Andries vorig seizoen allemaal heeft meegemaakt is natuurlijk ongekend. Dat we zijn contract nu hebben verlengd is voor ons dan ook een echte boppeslach, zoals ze dat hier in Fryslân zo mooi zeggen. Met zijn kwaliteit is hij een bepalende speler voor het elftal en daarnaast is hij als echte Fries en international ook een geweldig uithangbord voor sc Heerenveen.”

“Ik heb nooit een geheim gemaakt van mijn ambities, maar iedereen weet ook dat ik hier ook speel bij de club van mijn dromen”, reageert Andries Noppert. “De juiste stap is deze zomer niet voorbijgekomen en dus verleng ik mijn contract nu met trots. De club wil langdurig met mij door en dat zie ik als een mooi compliment. Ik ben blij dat er nu duidelijkheid is over mijn toekomst en kijk ernaar uit om dit seizoen weer maximaal te presteren.”

DSC 0200