Wiz-arts sluit zich aan bij 'laagdrempelig' sc Heerenveen

29 november 2023 09:10

Advies- en detacheringsbedrijf Wiz-arts is de nieuwe businessclubpartner van sc Heerenveen. Het bedrijf uit Ens ontbrak een aantal seizoenen in het Abe Lenstra stadion, maar is nu weer op de plek waar zoveel mooie momenten beleefd werden.  “We waren bijvoorbeeld bij de wedstrijd tegen AC Milan en hebben hier spelers gezien als Ruud van Nistelrooij, Marcus Allbäck en Danijel Pranjić", vertelt directeur Jaap Tol.

Wiz Arts


Jarenlang had hij een seizoenkaart, maar door tijdgebrek ontbrak hij de afgelopen seizoenen. "Nu er weer wat meer tijd is, leek het ons een goed idee om het supporter zijn met sponsorschap te combineren", aldus Tol. "We hadden altijd een stoel in vak 11. Het is fijn om nu van wat meer comfort te kunnen genieten op de hoofdtribune én mooi dat we nu andere mensen uit de OSSH kunnen ontmoeten."

Tol ziet meerdere overeenkomsten tussen zijn bedrijf en de voetbalclub. "We zijn beide laagdrempelig. Wij vinden de band met ons personeel en de klanten belangrijker dan het groeien in volume. Oprechte aandacht voor mensen past ook bij sc Heerenveen", stelt hij. "We hopen op veel aantrekkelijk voetbal. Hopelijk kunnen we dan weer eens een bekerfinale of Europese wedstrijden meemaken."