Woonark Expert Spruijt keert terug als sponsor: "We hebben het gemist"

21 juli 2023 09:00

Woonark Expert Spruijt is terug als sponsor van sc Heerenveen. Eigenaar Herman Spruijt is blij dat hij weer deel uitmaakt van de OSSH. "We hebben het de afgelopen jaren gemist. Aan het begin van de jaren tachtig, met de Brusselse kermis, nam ik een seizoenkaart. In 1997 werden we lid, maar door financiële omstandigheden was het een tijdje moeilijk.  We bleven Heerenveen altijd een warm hart toedragen en zijn nu gelukkig weer terug."

Woonark Expert


Spruijt vervolgt: "Het is altijd goed andere ondernemers beter te leren kennen. Een avondje uit combineren met een goed gesprek spreekt ons aan, maar we gaan niet bij de OSSH om alleen maar te netwerken. Ik inspecteer woonarken voor ver- en aankoop en verzekeringen. Ik verwacht binnen de OSSH weinig mensen te ontmoeten die hier behoefte aan hebben."

De eigenaar van het Heerenveense bedrijf heeft wel een ander doel: de voedselbank op de kaart zetten. "sc Heerenveen wil de voedselbank ook graag helpen en daarom krijg ik ruimte om af en toe dit doel onder de aandacht te brengen. Zo'n 250 gezinnen in Heerenveen kunnen niet rondkomen en hebben te weinig geld om voedsel te kopen. Er wonen zo’n 50.000 mensen in de gemeente Heerenveen dus met beetje hulp heeft iedereen genoeg te eten."