Dit is het nieuwe thússhirt: een ode aan 30 jaar Abe Lenstra stadion

02 juli 2024 16:33

Met veel trots presenteren kledingleverancier Macron en sc Heerenveen het nieuwe Thússhirt voor seizoen 2024/2025. Omdat we dertig jaar in het Abe Lentsra stadion spelen, staat onze thuisbasis centraal bij dit tenue. Het eerste elftal van de mannen en de vrouwen, alle Akademy-teams en de e-sporters gaan het dragen.

MGH2961


Traditioneel en vooruitstrevend, dat is het Thússhirt 2024/2025, dat dus een ode is aan het stadion. Op de achterkant van het shirt wordt de thuisbasis afgebeeld middels een speciaal ontworpen logo, met de jaartallen 1994 en 2024 eronder. Op de voorkant van het shirt staan de zeven pompeblêden, die ook te zien zijn op de Friese vlag, speels verdeeld. Het shirt wordt afgemaakt met zwarte details in de hals en aan de onderkant.

Thuisshirt Vrouwen

 

Op het Thússhirt zijn de logo’s van Macron en sc Heerenveen geborduurd. Het shirtmateriaal is licht, zacht en gemaakt van volledig gerecycled polyester. Duurzaamheid is voor zowel Macron als sc Heerenveen een belangrijk thema.

Pre-order het Thússhirt
Het Thússhirt is vanaf vandaag te pre-orderen via de website van de Feanstore. Vanaf donderdag 4 juli is het mogelijk om het pompeblêdenshirt in de winkel bij het Abe Lenstra stadion te kopen.