Ekowax verlengt: "Tijd om ons voor langere tijd te binden aan deze mooie club"

18 januari 2024 09:00

Ekowax blijft verbonden aan sc Heerenveen. Sjirk Schepers, eigenaar van het bedrijf, heeft een handtekening gezet voor een verbintenis van drie jaar. "In de coronatijd zijn we voor het eerst ingestapt, waarna we het contract steeds voor een jaar verlengd hebben. Nu vonden we het tijd om ons voor langere tijd te binden aan deze mooie club."

Ekowax


Ekowax heeft biologisch afbreekbare schoonmaakproducten, die ook bij sc Heerenveen gebruikt worden. "Onder andere het machinepark wordt schoongehouden en beschermd met onze producten", vertelt Schepers, die al jarenlang supporter is van de Friese Eredivisionist. "Aan het begin van de jaren 90 beschikte ik al over een seizoenkaart, waarna later ook verschillende familieleden werden besmet met het zogeheten Heerenveen-virus."

"Met de sponsoring willen we onder andere ons zakelijke netwerk, maar ook onze naamsbekendheid vergroten", vervolgt Schepers. "Het is mooi dat we veel reacties ontvangen op onze reclame, die dit seizoen bijna iedere 4 minuten op het scorebord voorbijkomt."