Hans Schrijver vertrekt na dit seizoen bij sc Heerenveen

15 januari 2024 11:00

Hans Schrijver is bezig aan zijn laatste seizoen als trainer van sc Heerenveen Vrouwen. Schrijver (64) heeft de club laten weten zijn aflopende verbintenis niet te verlengen en na dit seizoen op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging.

08102023313434 DSC 4249


Schrijver tekende in de zomer van 2022 zijn eerste contract bij de sc Heerenveen Vrouwen. Hij blikt terug op een bewogen periode: "Ik heb hier een uitdagende tijd gehad waarbij we het met z’n allen voor elkaar hebben gekregen om het vrouwenvoetbal binnen de betaald voetbalorganisatie te integreren. Toch zegt mijn gevoel dat het na twee volledige seizoenen goed is geweest. Ook omdat ik de ambitie heb om nog eens in het buitenland aan de slag te gaan.”

Voordat het tot een afscheid komt wil Schrijver met een goed gevoel afscheid nemen van de club. “In resultaten hebben we een moeilijke eerste seizoenshelft gehad. Desondanks zie ik leergierig team in ontwikkeling. Samen met de staf en de speelsters willen we deze ontwikkeling in de tweede seizoenshelft omzetten in sportieve revanche.”