Oranje Leeuwinnen in Heerenveen: steun jij ze in het Abe Lenstra stadion?

30 januari 2024 13:26

Het Abe Lenstra stadion is het podium voor de Oranje Leeuwinnen tijdens de Nations League Finals. In Heerenveen wordt op woensdag 28 februari om 20.45 uur de finale of troostfinale gespeeld. Wil jij de speelsters live in actie zien? Bestel dan je kaarten via de website van de KNVB. De laatste 1500 kaarten zijn inmiddels in de verkoop gegaan.

Abe Lenstra Stadion Oranje

Nadat de ploeg van bondscoach Andries Jonker op vrijdag 23 februari in de halve finale heeft gespeeld in en tegen Spanje, wacht vijf dagen later Duitsland of Frankrijk in Friesland. In dat duel staat er mogelijk veel op het spel. Bij een zege op de Spanjaarden is het Olympische ticket voor Oranje al binnen. Tijdens de wedstrijd in Heerenveen strijdt het elftal dan om de winst van de Nations League.

Mocht Nederland de halve finale verliezen van de regerend wereldkampioen, staat er een troostfinale op het programma. In dat geval strijden de Oranje Leeuwinnen mogelijk voor de laatste kans voor een Olympisch ticket. Dit geldt alleen wanneer Duitsland de tegenstander is. Frankrijk is als gastland al automatisch geplaatst voor de Olympische Spelen.

Kaartverkoop via KNVB
Toegangskaarten zijn verkrijgbaar vanaf 15 euro. Oranje ClubCardhouders krijgen 10 procent korting op de prijs van een kaartje. DeĀ