Rinsma Modeplein en sc Heerenveen intensiveren samenwerking: "Wij zijn zeer tevreden"

03 januari 2024 09:00

Rinsma Modeplein blijft de komende seizoenen de officiƫle kledingpartner van sc Heerenveen. De modespeciaalzaak uit Gorredijk is al sinds 2017 verbonden aan de club en is inmiddels doorgegroeid tot businesspartner. Commercieel directeur Martin Koopman is blij dat de partijen de samenwerking hebben verlengd. "Het is uniek dat een Fries bedrijf zover is doorgegroeid. We zijn dan ook zeer tevreden dat we ook de komende jaren gekleed worden door Heeren van Rinsma en Zij van Rinsma."

03112023313984 DSC 9740


Rinsma Modeplein levert de clubkostuums van de voetballers, voetbalsters en het personeel van sc Heerenveen. Daarnaast prijkt de naam van Rinsma Modeplein nu op de achterkant van het shirt van het vrouwenelftal. Het is de volgende stap in een intensieve samenwerking, aldus Koopman. "Zowel sc Heerenveen als Rinsma Modeplein is een Fries merk met een landelijke bekendheid. Beide willen wij graag het hoogst haalbare nastreven, waardoor we uitstekend bij elkaar passen."

Henk-Jan IJtsma, algemeen directeur van Rinsma Modeplein, is blij: "Wat in 1888 begon al klein atelier in Gorredijk is gegroeid tot een geliefd Rinsma Modeplein. Dit jaar vieren wij het 135- jarig bestaan. Dan is het fijn om ook de fijne samenwerking met onze businesspartner te vieren en voort te zetten. Het is mooi om samen te werken met een club die elke dag, net als wij, bezig is om gasten blij te maken." Co-owner Wytze Peenstra vult trots aan: "Het voelt fantastisch om samen te werken met een club waar ik al vanaf mijn jeugd supporter van ben."

03112023313985 DSC 9748