Secretary Plus sluit zich aan bij businessclub van sc Heerenveen

05 januari 2024 09:00

Secretary Plus is de nieuwe sponsor van sc Heerenveen. Marloes Puik is blij dat de handtekeningen zijn gezet. "De keuze om sponsor te worden van sc Heerenveen komt voort uit de wens om lokaal aanwezig te zijn in combinatie met vitaliteit. Wij geloven sterk in het belang van sport en gezondheid. Dit partnerschap biedt ons een platform om dit te onderstrepen", vertelt ze.

Secretary Plus


Het bedrijf heeft meerdere vestigingen door heel het land. "Wij willen onze aanwezigheid uitbreiden in Friesland. Via het sponsorschap hebben we de mogelijkheid om betrokken te raken bij de lokale bedrijven", aldus Puik. "Ons kantoor in Groningen ondersteunt al activiteiten in Friesland en we geloven dat deze samenwerking een vliegende start zal geven aan onze plannen in de regio."

Puik vervolgt: "Naast de voordelen die een samenwerking met sc Heerenveen met zich meebrengt, zoals naamsbekendheid en exposure, zijn we enthousiast over de mogelijkheid om ons zakelijke netwerk verder uit te breiden. Het sponsoren van een sportclub biedt ons een fijne manier om contacten te leggen en relaties op te bouwen."