Seizoenkaarten nu weer in de verkoop: noord- en oosttribune enorm in trek

19 juni 2024 10:00

Vanaf woensdag 19 juni om 10.00 uur zijn de seizoenkaarten weer in de verkoop gegaan, nadat vorige week de deadline was van de verlengperiode. In totaal verzekerden 12.728 zich al van een vaste plaats in het Abe Lenstra stadion! Wil jij ook iedere thuiswedstrijd beleven vanaf je eigen stekkie? Vooral op de noordtribune en in de middelste vakken van de Foppe de Haan-tribune zijn de kaarten schaars. Wacht dus niet te lang als je hier wilt zitten!

One Nil Sc Heerenveen 080 (Melvinwinkeler.Nl)

 

 


Noordtribune in trek

sc Heerenveen leeft, en dat is voor een groot deel te danken aan de supporters op de noordtribune. Inmiddels kunnen we spreken van een echte blauwe wand, die altijd achter de ploeg staat. Sluit jij je daar bij aan? In de vakken 10, 11, 13, 14, 410, 411, 414 en 415 zijn in totaal nog minder dan vierhonderd plaatsen vrij. 

Wachtlijst stavak
Ook in het stavak komt een aantal plaatsen beschikbaar. Hier werkt sc Heerenveen met een wachtlijst. Supporters die een plek in dit vak kunnen nemen, worden benaderd. Zelf contact opnemen met afdeling Ticketing of Supportersservice heeft geen zin. Er wordt met twee factoren rekening gehouden: hoelang staat iemand op de wachtlijst en heeft iemand al een seizoenkaart gekocht voor 2024/2025 in een ander vak. 

Vak 16 populair bij nieuwkomers
De sfeer in het stadion werd afgelopen seizoen beter en beter. Steeds vaker was er interactie tussen de noordtribune en bijvoorbeeld de oosttribune. Het is één van de redenen dat veel nieuwe seizoenkaarthouders een plekje hebben gevonden in vak 16. In geen enkel ander vak kwamen zoveel nieuwkomers tijdens de verlengperiode: 132 maar liefst.

Drukte in midden-oost
Waar het op de noordtribune dringen is voor één van de laatste kaarten, geldt dat eveneens voor de middelste vakken op de Foppe de Haan-tribune. Zitten rondom de middenlijn én het supportershome FeanPlaza vlak bij; wat een mooie plaatsen! Veel supporters denken er zo over, blijkt uit de seizoenkaartaantallen. In vak 18 tot en met 21 zijn nog iets meer dan 250 beschikbare plekken.

Comfortvak bijna uitverkocht
Genieten van een kopje koffie of thee, voorafgaand aan de wedstrijd of in de rust? En met de lift naar boven in plaats van met de trap? Op de Foppe de Haan-tribune beschikt sc Heerenveen over een comfortvak. Een voorwaarde om hier een seizoenkaart te nemen is dat één iemand van het gezelschap minstens 60 jaar moet zijn. In totaal zijn nog maar 47 plaatsen beschikbaar in dit speciale vak. Wacht dus niet te lang als je ook wilt genieten van wat extra comfort rondom de thuisduels.

Is het Familievak iets voor jullie?
De vakken 29 en 429 in het Abe Lenstra stadion vormen samen het Familievak. Het vak onderscheidt zich door specifiek in te spelen op de behoeften en interesses van onze jongste supporters. Hiermee wil sc Heerenveen het mogelijk maken dat steeds meer meer gezinnen en families op een perfecte manier kunnen genieten van een middag of avond uit. Let op: om seizoenkaarten te kopen in dit vak, moet minstens één persoon van het gezelschap jonger zijn dan dertien jaar. (Peildatum: 1 juli 2024)

PRIJZEN EN TRIBUNES V3