Seizoenkaarthouders gaan terug naar gewonnen bekerfinale tijdens supportersavond

12 april 2024 16:08

Donderdag was een prachtige avond voor tweehonderd seizoenkaarthouders: de derde editie van de supportersavond, die mede mogelijk worden gemaakt door onze regio-ambassadeurs, stond op het programma. Ditmaal in Irnsum. Het thema van de avond 'de gewonnen bekerfinale' was een prachtige reis terug in de tijd, met vele hoofdrolspelers van toen in de zaal. Onder andere Yme Kuiper en Jan van Erve van de toenmalige directie waren aanwezig, net als teammanager Joop Heida.

Whatsapp Image 2024 04 11 At 23.44.05 (1)


Actuele stand van zaken
Voor de pauze kreeg algemeen directeur Ferry de Haan het podium om de aanwezige seizoenkaarthouders bij te praten over de actuele stand van zaken bij de club. 

Terug naar de Kuip
Na de pauze namen Michael Dingsdag, Michel Breuer en voormalig assistent-trainer Henk Herder plaats aan tafel. Samen met presentator Andries Ophof werd een tijdreis ingezet naar de bekerfinale, waarin FC Twente verslagen werd na strafschoppen. De penaltyreeks werd besproken, maar ook alle voorbereidingen aan het duel. Het zorgde voor veel herkenning bij de fans, die de bekerwinst nog vers in het geheugen hebben.

Derde helft vol gezelligheid
Na het tafelprogramma was het tijd voor de derde helft. De supporters genoten van elkaars gezelschap. Het delen van herinneringen en het bespreken van de avond versterkte de band tussen de seizoenkaarthouders. 

Volgend seizoen weer
sc Heerenveen heeft nu drie geslaagde supportersavonden gehad. In Heerenveen, De Westereen en Irnsum werd genoten door de seizoenkaarthouders. Dit seizoen is het klaar, maar in de nieuwe voetbaljaargang is de club voornemens om opnieuw zulke avonden te organiseren.