Voetbalstaal nieuwe sponsor sc Heerenveen: "Clubliefde roest nooit"

28 mei 2024 16:40

Voetbalstaal is de nieuwe sponsor van sc Heerenveen. Dennis van Weezep, die al jarenlang een seizoenkaart heeft bij de Friezen, is trots dat hij nu op zakelijk vlak verbonden is aan zijn favoriete club. Hij heeft zijn bedrijf speciaal opgericht vanuit de liefde voor de pompeblêdenploeg. "De sfeer in het stadion is ongeëvenaard. Het kippenvelniveau bij het Frysk Folksliet is bizar!"

Voetbalstaall


Van Weezep woont sinds 2014 in Fryslân, maar daarvoor was hij al verkocht aan sc Heerenveen. "Bij Studio Sport viel me de geweldige sfeer in het stadion al op", vertelt hij. "Of het nou gezinnen, oude mensen of tieners waren, iedereen zag je echt genieten. Dat is hoe voetbal hoort te zijn. Toen ik dat zag, ben ik verliefd geworden op de club."

Voetbalstaal maakt het sc Heerenveen-logo op borden die decennialang meegaan. "Ik was zelf op zoek naar een mooi item voor in de tuin. Dat kon ik niet vinden, dus toen ben ik zelf aan de slag gegaan", vertelt Van Weezep, die trots is op het resultaat. "Het is een stijlvol product. Een sieraad dat je in je tuin, mancave of onder de overkapping kan hangen. Als wij succesvol zijn met dit product hopen wij aan sc Heerenveen een bijdrager voor het leven te zijn, net als onze borden voor de fans. Clubliefde roest immers nooit!"

Voetbalstaal