Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen
hoofdsponsor-ausnutria

Ziyech verkozen tot Speler van het Jaar!

Gepubliceerd op 27 april 2014 17:00
Ziyech verkozen tot Speler van het Jaar!

Hakim Ziyech (21) is door de Feanfans uitgeroepen tot Speler van het Jaar 2013/2014. Het talent van sc Heerenveen kreeg 40% van de stemmen tijdens de verkiezing. Hij bleef daarmee topscorer Alfred Finnbogason (tweede met 23% van de stemmen) voor. De fans genoten dit seizoen ook van de acties van Bilal Basacikoglu, getuige zijn derde plaats in de uitslag (8% van de stemmen).

Ziyech maakte vorig seizoen al zijn debuut in de hoofdmacht van sc Heerenveen, maar beleefde dit seizoen zijn grote doorbraak. De creatieve middenvelder speelde tot de wedstrijd tegen FC Utrecht al 33 Eredivisiewedstrijden voor sc Heerenveen (30 duels dit seizoen, 3 duels vorig seizoen). In totaal kwam Ziyech 41 officiële wedstrijden in actie voor sc Heerenveen en scoorde daarin tien keer (acht competitietreffers en 2 goals in het bekertoernooi). 

Na de wedstrijd sc Heerenveen – FC Utrecht werd Ziyech als winnaar bekend gemaakt. De huldiging op het veld werd gedaan door Marcel Annema (voorzitter supportersclub FeanFan) en Jacqueline van de Voort (penningmeester supportersclub FeanFan).