Uitwedstrijden

Voor het bezoeken van uitwedstrijden heb je een seizoen- of clubkaart nodig én een geldige en persoonlijke uitregistratie. Een uitregistratie kun je onderaan deze pagina aanvragen zodat ook jij van mooie awaydays kan genieten.

Ben je niet zeker of je al een uitregistratie hebt aangevraagd, controleer dan of jouw relatienummer al is gekoppeld aan een uitregistratie. Download dit formulier om jouw relatienummer op te zoeken. Staat je relatienummer ertussen, dan heb je al een uitregistratie. Let op: het formulier is op 21 december 2023 voor het laatst bijgewerkt. Uitregistraties die daarna aangevraagd zijn, ontbreken dus nog.

Kaarten kopen
Je kunt via de online kaartverkoop een omwisselbiljet kopen voor een uitwedstrijd. Je maakt zelf de keuze tussen reizen op eigen gelegenheid en met de bus. Waar je bij thuiswedstrijden soms meerdere kaarten per seizoen- of clubkaart kunt kopen, geldt dat niet bij uitduels. Je kunt maximaal één omwisselbiljet bemachtigen.

De prijs van de toegangskaart wordt bepaald door de thuisspelende club. De prijs van een ticket voor het gastenvak is gelijk aan (of goedkoper dan) een vergelijkbare plaats elders in het stadion. Supporters die met de bus reizen, krijgen 40 procent korting op de toegangskaart. Voor het busvervoer wordt 20 euro berekend. Niet-leden van supportersvereniging FeanFan dienen in de bus nog eens 10 euro bij te betalen.

11112023314178 DSC 7001 (2)
20082023311731 FPH 4708

Uitwedstrijdbezoek
Als je op eigen gelegenheid reist, moet je jouw e-ticket op een omwisselpunt laten zien. Je krijgt daar een toegangskaart voor het gastenvak. Vooraf wordt duidelijk gecommuniceerd of het omwisselpunt bij het stadion is of op een andere plaats. Wanneer je met de bus reist, gebeurt het omwisselen van het e-ticket tijdens de busreis. Hiervoor hoef je dus niet naar een omwisselpunt.

Busreis
De busreizen naar uitwedstrijden worden verzorgd door supportersvereniging FeanFan. De vertrektijd van de bussen wordt twee weken voor aanvang van het duel in onze verkoopinformatie gepubliceerd. Tijdens de busreizen geldt het busreglement van FeanFan. Deze vind je hier.

Uitregistratie aanvragen

• Een uitregistratie mag geen foto van een foto bevatten, dus ook geen foto van een ID-kaart; • Een uitregistratie mag geen foto bevatten welke vaag of onduidelijk is; • Een uitregistratie mag geen foto bevatten van de zijkant of andere hoek; • Een uitregistratie mag geen foto bevatten met een zonnebril, pet of ander hoofddeksel; • Een uitregistratie mag geen foto bevatten met meerdere personen op de foto; • Een uitregistratie moet een foto bevatten in kleur.

* Voor een uitregistratie moet je een club- of seizoenkaart hebben. Heb je die niet, vraag die dan eerst aan.

* Stoel hoeft niet ingevuld te worden bij plek in het sta-vak