Boso verlengt sponsorcontract: "komen met enthousiasme op de tribune"

21 september 2022 10:00

Boso blijft aan sc Heerenveen verbonden als sponsor. Sietze van der Krieke, directeur van het bedrijf dat gespecialiseerd is in poets- en hygiëneproducten, vindt dat beide partijen goed bij elkaar passen. “In de toekomst hopen wij samen met sc Heerenveen mee te delen in mooie successen welke op sportief gebied behaald zullen worden.”

19082022298350 FPH0598

 

Het Sneker bedrijf ziet dat er veel overeenkomsten zijn met de voetballers die elk weekend strijden voor een goed resultaat. “Boso is een bedrijf dat altijd in ontwikkeling is”, aldus Van der Krieke. “Wij willen altijd kijken naar de mogelijkheden die er zijn en de kansen die ergens liggen. Dit zien wij op sportief gebied ook bij sc Heerenveen. Tijdens de wedstrijden wordt snel geschakeld en van strategie gewisseld om de overwinning binnen te halen. Dat doen wij ook, maar dan om onze klanten constant van dezelfde service te voorzien als dat ze van Boso gewend zijn.”

Van der Krieke is blij dat het tot een nieuw sponsorcontract heeft geleid. “Wij komen met enthousiasme op de tribune en nemen graag zakenrelaties mee om de sfeer te proeven en mee te delen in de trots van onze voetbalclub.”