BronSnijder nieuwe sponsor van 'sympathiek' sc Heerenveen

17 oktober 2022 09:18

sc Heerenveen mag BronSnijder Woninginrichting Aanhuis verwelkomen als nieuwe sponsor. Eigenaren Martinus Bron en Meile Snijder zijn trots.  “Als Fries bedrijf voelen wij ons verbonden met de uitstraling en clubkleuren van de club. We zien sc Heerenveen als een sympathieke en ambitieuze partner, waar wij ons mee kunnen identificeren. Al jaren zijn wij verbonden als supporter.”

Bronsnijder


Het bedrijf dat in 2008 in Stiens is opgericht, heeft sinds 2021 een tweede vestiging aan de Jousterweg 20b in Heerenveen. Wymer Snijder maakt hier als beoogd opvolger van zijn vader Meile samen met het stylistes-team prachtige ontwerpen voor de woning van particulieren of voor de werkomgeving van de zakelijke klanten. “Na de opening van onze showroom is de band met deze regio sterker geworden”, vertelt Bron.

“Wij willen onze medewerkers en klanten de mogelijkheid geven om van de wedstrijden te genieten. Wij hopen dat Heerenveen ze amusement kan bieden als beloning voor hun enorme betrokkenheid bij ons bedrijf.” Daarnaast wil het bedrijf nog bekender worden in de regio. “Daarom hebben wij ook gekozen voor visuele zichtbaarheid in het stadion op bijvoorbeeld het scorebord, zodat de naamsbekendheid verder zal groeien. Daarbij willen we ook onze band versterken met collega-ondernemers die de club een warm hart toedragen. We hopen dat de OSSH daar een stimulerende bijdrage aan kan leveren.”

“Bij BronSnijder Woninginrichting Aanhuis zijn we elke dag bezig klanten te inspireren en adviseren over alles wat met hun woning, kantoor, school of project-inrichting te maken heeft”, aldus Bron. “Wij leveren onder andere raamdecoratie, marmoleum, pvc vloeren, kasten op maat en gordijnen. Met onze eigen monteurs maken we ontwerpen tot werkelijkheid, waarbij creativiteit en vakmanschap voorop staan.”